Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous nu-şi explică picajul din finalul jocului cu Petrolul: ”Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat”

Elias Charalambous nu-şi explică picajul din finalul jocului cu Petrolul: ”Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat”

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a remizat, sâmbătă seara, pe terenul celor de la Petrolul, scor 2-2 (1-0), într-o partidă din etapa a 14-a din Superligă.

Golurile celor de la FCSB au fost marcate de către Damjan Djokovic (min. 2) şi Alexandru Băluţă (min. 49), în timp ce pentru Petrolul au punctat Jair (min. 70) şi Gheorghe Grozavu (pen. 90+7).

Elias Charalambous: ”Nu e un rezultat bun”

Antrenorul principal al celor de la FCSB, Elias Charalambous, a declarat că va trebui făcută o analiză amănunţită a jocului, în special cel din repriza secundă, pentru a afla de ce echipa sa a redus motoarele şi a permis un egal in extremis.

  • În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 31 de puncte, în timp ce Petrolul a urcat pe locul 6, cu 20 de puncte.

Am început foarte bine meciul. Am avut 2-0. Din păcate, s-a terminat egal la ultima fază a meciului. Nu e un rezultat bun. Voiam să câştigăm.

Evident că suntem dezamăgiţi de rezultat. Când câştigăm nu trebuie să fim foarte bucuroşi, iar când pierdem puncte trebuie să ne corectăm greşelile. Am avut 2-0. Trebuie să analizăm de ce nu am reuşit să ţinem de rezultat.

Când am marcat golul de 2-0 lucrurile arătau bine, dar nu am reuşit să închidem partida. Şi când scorul e 2-1, adversarul caută până la ultima secundă să egaleze.

(n.r - despre schimbarea lui Dawa) Nu e vorba doar despre fundaşii centrali. Trebuie doar să vedem ce n-am făcut bine. Când ai 2-0, trebuie să faci tot posibilul să ţii de rezultat. Mi-a fost frică pentru Dawa, era deseori în poziţie de unu la unu, aşa că am decis să-l schimbăm. 

(n.r. - despre faza penalty-ului) Nu am văzut, eram departe. Nu ştiu dacă a fost contact, poate aţi văzut voi mai bine.

Când nu câştigi e normal să fii îngrijorat. Repet, când câştigăm nu trebuie să facem nuntă, când nu câştigăm nu trebuie să facem înmormântare. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul”, a declarat Elias Charalambous, la finalul jocului cu Petrolul.

Afla mai multe despre: elias charalambouspetrolul-fcsborange sportlive video 

viewscnt
Articole similare