You are here:

Emoţii cu un titular de la FCSB înaintea meciului cu West Ham. Ce probleme are | EXCLUSIV

Emoţii cu un titular de la FCSB înaintea meciului cu West Ham. Ce probleme are | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a comentat lipsa de formă pe care o traversează FCSB în campionat şi a oferit noutăţi cu privire la situaţia unora dintre jucătorii conduşi de Nicolae Dică.

FCSB şi-a îndeplinit obiectivul european, anume calificarea în grupele Conference League.

Dar lucrurile stau cu totul diferit în campionat. Ultimul rezultat înregistrat de vicecampioană în competiţia internă este eşecul fără drept de apel în faţa liderului Farul Constanţa, scor 1-3. Anterior, bucureştenii remizaseră cu FC Hermannstadt (2-2).

Anunţ despre situaţia lui Edjouma. Când revine şi motivul absenţei din meciul cu Farul. Explicaţii despre forma FCSB-ului: ”Blocaj, dar vom ieşi din el”

Invitat în studioul Orange Sport. Mihai Stoica a analizat forma slabă pe care o traversează echipa la care este oficial şi a pus acest aspect pe seama unui blocaj mental pe care îl au jucătorii roş-albaştrilor

Managerul FCSB-ului a fost impresionat şi de unul dintre fotbalişti, Florinel Coman, despre care subliniat că s-a prezentat bine, inclusiv în eşecul cu Farul.

Mihai Stoica a detaliat şi situaţia lui Malcom Edjouma, cel care a lipsit de la meciul cu liderul Superligii.

Mijlocaşul defensiv a acuzat probleme la spate, dar nimic grav. Oficialul vicecampioanei a anunţat că jucătorul va reveni sâmbătă la antrenamentele normale cu restul echipei.

”(n.r. despre absenţa lui Edjouma) Probleme cu spatele. Sunt rezolvabile, cred că poimâine se va antrena normal. 

Când e să se aleagă praful... Mai rar. Prea multe erori individuale. Ţine clar de blocajul psihic în care sunt jucătorii. 

(n.r. Coman) Chiar a fost bine, printre puţinii jucători cărora nu ai ce să le reproşezi. 

Jocul a suferit, am avut o posesie ieşită din comun, 70-30, în repriza a doua. Dar nu cântă muzica pentru posesie. 

La 2-1 credeam că putem să intrăm în meci, doar că a venit eroarea de la golul trei şi asta a fost. E blocaj, dar vom ieşi din blocajul ăsta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

După opt etape scurse din Superligă, FCSB, care a avut şi un meci amânat, a acumulat şapte puncte în şapte partide jucate şi se clasează pe poziţia a 13-a în clasament.

Afla mai multe despre: fcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare