You are here:

VIDEO | Fotbalistul din Guatemala ajuns în România a rămas impresionat: "Este ţara unde mă simt în siguranţă şi am mai fost în Spania, Franţa, SUA"

VIDEO | Fotbalistul din Guatemala ajuns în România a rămas impresionat: "Este ţara unde mă simt în siguranţă şi am mai fost în Spania, Franţa, SUA"

Poli Iași

Comentarii

Un fotbalist din Guatemala s-a îndrăgostit de România. Nicolas Samayoa (29 de ani) a dat piept cu Messi, iar acum vrea să o salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare.

Povestea lui Nicolas Samayoa, fundaşul naţionalei din Guatemala

Nicolas Samayoa a venit de la peste 10.000 de kilometri pentru a juca în România. Fundaşul din Guatemala a rămas impresionat de ţara noastră.

"Dacă aş compara România cu alte ţări din Europa, cum ar fi Spania şi Franţa, unde am fost, dar şi cu SUA, simt că România este ţara unde mă simt cel mai în siguranţă. Putem să mergem în parc la 12 noaptea şi nu ni se va întâmpla nimic. 

România este o ţară foarte frumoasă. Şi eu, şi soţia mea am fost foarte surprinşi să vedem că Iaşi este un oraş frumos, foarte sigur", a spus fundaşul lui Poli Iaşi. 

În urmă cu două luni, Samayoa şi-a îndeplinit marele vis. L-a înfruntat pe Messi, într-un meci amical, Argentina - Guatemala, încheiat 4-1. 

"Sunt foarte mândru că pot să îmi reprezint ţara şi să primesc această oportunitate, de a juca, în opinia mea, împotriva celui mai bun jucător din istoria fotbalului. Părea imposibil când eram copil şi a devenit realitate", a mai spus apărătorul de la Poli Iaşi, Nicolas Samayoa. 

 

Afla mai multe despre: poli iasinicolas samayoa 

viewscnt
Articole similare