You are here:

"O să fie ca la medicină". MM Stoica a dat verdictul, după startul de sezon pe care l-a avut FCSB în Superliga | VIDEO

"O să fie ca la medicină". MM Stoica a dat verdictul, după startul de sezon pe care l-a avut FCSB în Superliga | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB este penultima echipă din Superligă la această oră. Oficialii ”roş-albaştrilor” sunt nemulţumiţi de startul de sezon, deşi calificarea în grupele Europa League reprezintă obiectivul principal.

MM Stoica, despre sezonul pe care-l are FCSB

FCSB are un start de sezon de coşmar. Este penultima echipă din Superligă, cu cinci puncte în şase etape. Situaţia din clasament îi îngrijorează pe campionii României. 

"Eu nu calculez aşa, eu calculez puncte pierdute. Deci, noi la ora asta am pierdut 18 puncte, foarte multe, mai ales că am jucat cu echipe din play-out.

N-a evadat nimeni din pluton, se joacă play-off-ul. O să fie ca la medicină, multă lume cu şansă la play-off", a spus MM Stoica, la Prima Sport. 

FCSB a ajuns la două înfrângeri consecutive în campionat, după ce a pierdut duminică la Sibiu. Roş-albaştrii au acuzat arbitrajul: "E viciere de rezultat în opinia mea, gol valabil anulat la 0-0. Am văzut cum explică Balaj, aşa pe jumătate, ţinere reciprocă. Eu nu spun că nu-l ţine Tănase, dar şi Biceanu îl ţine pe Tănase în braţe.

Meciul ăsta a fost arbitrat de Feşnic, nu de Flueran, Feşnic a fost la VAR, Feşnic i-a spus să anuleze golul", a mai spus conducătorul de la FCSB. 

FCSB ştie ce are de făcut pentru a trece de LASK Linz, joi, de la 21:30, în returul play-off-ului Europa League: "În ultimele 20 de minute (n.r. în turul din Austria), adversarii nu mai puteau să stea în picioare. Trebuie să îi ducem cât mai mult, pentru că noi stam mai bine fizic", a adăugat Mihai Stoica. 

 

Afla mai multe despre: fcsb superligamihai stoicamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare