Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Enigma lui Mihai Stoica din Champions League: "Nu ştie cum s-a calificat în finală. Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta" | EXCLUSIV

Enigma lui Mihai Stoica din Champions League: "Nu ştie cum s-a calificat în finală. Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta" | EXCLUSIV
Comentarii

Experţii Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru, au discutat despre finala Champions League, dintre Liverpool şi Real Madrid.

Mihai Stoica şi Basarab Panduru, despre Liverpool - Real Madrid

Cel mai aşteptat meci al sezonului din Champions League, finala Liverpool - Real Madrid, are loc sâmbătă, de la 22:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Cei doi experţi au prefaţat marele meci de la Paris şi au vorbit despre parcursul echipelor până în finală. 

Mihai Stoica a recunoscut că prezenţa lui Real Madrid în finală este o enigmă pentru el, în condiţiile în care a spus, în trecut, că PSG, Chelsea şi Manchester City, adversarele eliminate de campioana Spaniei, au jucat mai bine în duelul direct. 

"Mă uit la finală acum. Sigur, problema e că aceste două echipe în fazele superioare au jucat în competiţii diferite. Celor de la Liverpool le-au dat sorţii echipe de Europa League. Benfica e de Europa League, Villarreal, la fel. 

Pe de altă parte, Real Madrid nu putea să găsească adversari mai dificili. Eram curios ce cote erau la începutul competiţiei. Real Madrid nu exista, Liverpool era a patra. Uite că au ajuns în finală. Calificarea lui Liverpool n-a stat sub semnul întrebării. 

Madrid nici acum nu ştie cum s-a calificat în finală, nu înţeleg nici acum. Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta. Madrid n-a fost favorită în niciun meci după bookmakeri. Adversarele au fost favorite certe", a declarat oficialul FCSB. 

De cealalată parte, Basarab Panduru a subliniat şi el momentele mai puţin reuşite ale lui Real Madrid. 

"Pentru Liverpool e o finală meritată, pentru Real trebuie să ne mai gândim. E un an ciudat, Ancelotti a zis bine că istoria l-a impins spre finală, pentru că au fost momente când au fost depăşiţi.

Clubul ăsta mare este ajutat de toată lumea şi a reuşit o performanţă incredibilă, au eliminat trei echipe de top. PSG... Asta zic, că trebuie să fie şi meritat, cu toate că au marcat goluri în ultimele minute. Cu toate astea, nu cred că a fost uşor, dar cred că au fost meritate calificările celor două", a susţinut expertul Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: liverpool real madridbasarab pandurumihai stoicafinala champions league 

viewscnt
Articole similare