Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf şi Marian Copilu, întâlnire de gradul zero cu Mihai Rotaru! Decizia luată în urma sezonului ratat al Universităţii Craiova | EXCLUSIV

Laurenţiu Reghecampf şi Marian Copilu, întâlnire de gradul zero cu Mihai Rotaru! Decizia luată în urma sezonului ratat al Universităţii Craiova | EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a pornit sezonul cu obiectivul de a cuceri campionatul şi Cupa României şi l-a încheiat dezamăgită şi cu mâna goală. Înaintea unei nou stagiuni, Mihai Rotaru a luat o decizie în privinţa lui Marian Copilu şi Laurenţiu Reghecampf.

Universitatea Craiova a început acest sezon cu speranţa că poate readuce titlul în Bănie după 31 de ani, dar până la jumătatea stagiunii era clar că oltenii nu vor câştiga campionatul.

Craiova a început sezonul cu Marinos Ouzounidis pe bancă, dar în urma înfrângerii umilitoare din Albania, cu Laci, grecul a fost înlocuit cu Laurenţiu Reghecampf.

Fostul campion al României nu a reuşit să salveze dubla din Conference League, iar noilor săi elevi le-a luat timp pentru a se acomoda stilului său de joc.

Din această cauză, oltenii au încehiat anul cu o serie de şapte meciuri fără victorie şi s-au scos altfel din lupta la titlu.

Totuşi, oltenii au dat mari semne de îmbunătăţire în a doua parte a sezonului, chiar dacă finalul nu a fost pe placul Craiovei, cu ratarea finalei Cupei României.

După ce au obţinut totuşi calificarea în preliminariile Conference League, Mihai Rotaru a decis să continue cu Laurenţiu Reghecampf şi Marian Copilu la echipă.

Antrenorul oltenilor şi fostul preşedinte de la CFR, adus de Reghecampf la Craiova, urmează să aibă o întâlnire de grad zero cu patronul, pentru a discuta strategia pentru sezonul viitor.

Laurenţiu Reghecampf şi Marian Copilu, întâlnire de gradul zero cu Mihai Rotaru

Este un obiectiv, acela de a ne califca în cupele europene. Speram să câştigăm campionatul şi să luăm Cupa României. Dacă ne gândim că n-am reuşit niciuna dintre astea, e o amărăciune. Trebuie să ne pregătim pentru ce urmează, pentru sezonul următor. 

Orice antreor îşi doreşte un lot şi mai bun. Pe tot parcursul campionatului au fost momente bune şi rele, momente care nu au fost gestionate bine şi au adus înfrângeri. Suntem Universitatea Craiova, ne dorim o clasare cât mai bună, să câştigăm trofee. Că meritam sau nu meritam... nu-mi aduc vreun sezon în care să avem 13 înfrângeri ca în ăsta.

Play-off-ul a fost mai bun ca niciodată. Una peste alta sunt multe înfrângeri, 13. În momentul când vrei să iei un campionat, trebuie să iei ceva din fiecare meci.

Spun şi repet că având în vedere puterea campionatului, Universitatea Craiova nu are voie să piardă meciuri. Nu spun că trebuie să le câştige pe toate. La anumite partide, cu FCSB, cu CFR, nu trebui să pierzi. 

Lotul Craiovei nu e sub al celor de la FCSB şi CFR. Crezi că sunt echipe în România care i-ar refuza pe Papp, Găman, atacanţii, mijlocaşii noştri? Sunt echipe care îi doresc. Au fost moment prost gestionate în acest campionat. Să recunoaştem că au fost şi accidentări, ghinioane, greşeli individuale, dar pot fi eliminate. 

Ne întâlnim marţi cu domnul Rotaru, cu Marian Copilu şi discutăm strategia, viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori sau că s-a dorit (n.r. - plecarea lui Reghecampf). Nu am participat la nicio discuţie la care să ne gândim... <<îl dăm afară pe Rreghecampf sau îl luăm pe X?>> Nu! Are contract. A făcut pregătirea.

Eu ştiu că şi Marian Copilu continuă. Da. Nu e vorba despre contract. Merge în continuare”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare