Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie bizară luată de Gigi Becali! Ce se întâmplă cu fotbalistul proaspăt transferat care a jucat doar un minut pentru FCSB în acest sezon

Decizie bizară luată de Gigi Becali! Ce se întâmplă cu fotbalistul proaspăt transferat care a jucat doar un minut pentru FCSB în acest sezongalerie foto

FCSB

Comentarii

Un nou sezon, un nou titlu ratat pentru FCSB. Formaţia roş-albastră nu a mai cucerit campionatul din 2015, dar a fost la un pas de a încheia supremaţia CFR-ului în actuala stagiune. Înaintea unui nou sezon în care vrea titlul, Gigi Becali a luat o decizie bizară în privinţa unui fotbalist de abia adus la club.

Cu doar retururile barajului de menţienere / promovare rămase în calendarul competiţional al acestui sezon, o nouă ediţie a Ligii 1 este aproape de final, una care va rămâne în memorie.

Pentru prima dată în ultimii ani, fanii fotbalului românesc au urmărit o reală luptă pentru titlu, chiar dacă finalul a fost mai anticlimactic decât s-ar fi dorit.

”Finala” pentru campionat, care ar fi avut loc între FCSB şi CFR în ultima etapă, nu a mai avut loc, după ce Cristi Costin şi Voluntari i-au încurcat pe roş-albaştri.

Clujenii au învins-o pe Universitatea Craiova şi şi-au adjudecat titlul în penultima etapă, transformând duelul cu FCSB dintr-o ”finală” într-un meci lipsit de miză.

Deşi echipa sa nu a ridicat trofeul la finalul sezonului, Gigi Becali a afirmat că tot echipa pregătită de Toni Petrea este reala campioană.

Obiectivul FCSB-ului pentru sezonul viitor rămâne acelaşi: cucerirea, cu adevărat, a campionatului, iar lotul echipei are să sufere câteva schimbări înaintea reluării campionatului.

Decizie bizară luată de Gigi Becali

Unul dintre jucătorii care păreau la final de drum la FCSB era Florin Achim, fundaşul dreapta adus de la Academica Clinceni în iarnă, care a însumat un singur minut la Bucureşti.

Apărătorul lateral a fost ”aruncat” pe teren în ultimele secunde ale ultimei etape, după ce fusese chinuit de accidentări pe parcursul stagiunii.

Plătit integral pentru a juca numai un minut, era de aşteptat ca Gigi Becali să vrea să ”scape” de Florin Achim, însă latifundiarul ar fi luat altă decizie.

Conform Spotmedia, patronul trupei roş-albastră ar fi ales să îi ofere o prelungire de contract jucătorului de 30 de ani, în vederea păstrării sale ca ”acoperire” pentru sezonul viitor.

Dacă Achim va continua la Bucureşti, FCSB va dispune de mai mult decât destule variante pe postul de fundaş dreapta: Vali Creţu şi Ovidiu Popescu încă sunt la club, iar împrumutatul Alexandru Pantea va face şi el parte din lotul primei echipe sezonul viitor.

Afla mai multe despre: florin achim 

viewscnt
Articole similare