Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţii extravagante la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco! Cum s-au afişat Pierre-Emerick Aubameyang şi Conor McGregor

VIDEO | Apariţii extravagante la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco! Cum s-au afişat Pierre-Emerick Aubameyang şi Conor McGregor

Formula 1

Comentarii

Pierre-Emerick Aubameyan, fotbalistul lui FC Barcelona, şi Conor McGregor, star din UFC, au fost prezenţi la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, oferind câteva imagini senzaţionale de la faţa locului.

Pierre-Emerick Aubameyang a intrat în vacanţă după ce a încheiat sezonul competiţional alături de Barcelona, după jumătate de an de senzaţie reuşit în Spania.

Deşi a sosit la club de abia în iarnă, gabonezul a încheiat stagiunea ca al doilea cel mai bun marcator al catalinlot în campionat, cu 11 reuşite, doar în urma lui Memphis Depay, cu 12.

Aşadar, fostul star al lui Arsenal şi-a făcut bagajele şi s-a dus la Monte Carlo, pentru a urmări Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, care va avea loc duminică.

VIDEO | Apariţii extravagante la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco!

Îmbrăcat în haine de firmă, atacantul gabonez a oferit câteva dintre imaginile zile, fiind surprins la câteva momente după un alt star care a oferit o apariţie extravagantă, Conor McGregor.

Faimosul luptător de UFC, care susţinea că vrea să o cumpere pe Chelsea în lunile trecute, s-a afişat la bustul gol lângă pistele de la Monaco.

Marele premiu de Formula 1 de la Monaco va avea loc duminică, de la ora 16:00, şi poate fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 3.

Afla mai multe despre: formula 1 

viewscnt
Articole similare