Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric trece prin clipe de coşmar: ”Mi s-a înfundat o arteră, nu pot nici să mă plimb. Aş mai vrea câteva minute pe teren, să îmi iau la revedere de la fotbal”

Eric trece prin clipe de coşmar: ”Mi s-a înfundat o arteră, nu pot nici să mă plimb. Aş mai vrea câteva minute pe teren, să îmi iau la revedere de la fotbal”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Eric de Oliveira trece prin momente grele, după ce a aflat că i s-a înfundat o arteră şi că nu va mai putea, cel mai probabil, să joace fotbal profesionist vreodată.

Eric de Oliveira, unul dintre cei mai iubiţi stranieri trecuţi prin România în ultimii 20 de ani, a dezvăluit că trăieşte un coşmar. Brazilianul suferă din pricina unei artere din picior, care s-a înfundat. Din cauza acesteia, este foarte improbabil ca mijlocaşul să mai calce pe terenul de fotbal.

Eric a dezvăluit că accidentarea îl previne şi din a se plimba foarte mult. Durerea se agravează cu fiecare pas, iar doctorii pe la care a trecut brazilianul au făcut tot posibilul pentru a remedia problema, însă fără succes. Deşi ultimul tratament primit pare să funcţioneze, Eric nu este optimist că va mai putea juca fotbal profesionist vreodată.

Eric trece prin clipe de coşmar

Din păcate, am o problemă la picior. O arteră s-a înfundat. Nici la plimbare nu pot să mă plimb prea mult. Sunt dureri mari, îmi amorţeşte piciorul. Aştept să merg în Brazilia, în decembrie, să vorbesc şi cu doctorii de acolo. Am făcut prima intervenţie, după o lună nu am simţit nimic. Când am început pregătirea cu Mediaş, după 3 zile iar am simţit durere.

Mi s-a spus că a fost zdrobită artera şi că trebuie să mă operez din nou, iar dacă mă operez din nou, nu mai pot juca fotbal deloc. Am crezut că e mai bine să mai iau o părere de la alt doctor. Am găsit un medic la Cluj, el mi-a dat un tratament agresiv cu anticoagulant. Începe să îmi fie bine, dar aştept să văd ce se întâmplă.

Sunt dispus să risc pentru a juca alături de copiii mei. Ceea ce nu pot face acum. Fotbal nu iau în calcul să mai joc, dar eu cred că aş merita mai mult, câteva minute să mă retrag, să îmi iau la revedere de la fotbal. Nu am vrut eu să îi spun nu fotbalului”, a declarat Eric, pentru as.ro.

Venit pentru prima dată în România în 2007, Eric de Oliveira şi-a petrecut 10 ani din carieră la noi în ţară, la Gaz Metan Mediaş, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul şi FC Voluntari. 249 de apariţii a însumat brazilianul în competiţiile interne din România, în care a marcat 77 de goluri şi a oferit 58 de pase decisive, ridicând Cupa României în 2019, alături de Viitorul. Eric rămâne cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de reuşite.

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare