Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este absolut halucinant. Am avut patru accidentaţi din cauza sinteticului”. Naţionala de rugby a fost interzisă pe Arcul de Triumf

”Este absolut halucinant. Am avut patru accidentaţi din cauza sinteticului”. Naţionala de rugby a fost interzisă pe Arcul de Triumf

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby nu s-a putut antrena pe Arcul de Triumf, înainte de partida cu Belgia.

Radu Popa, şeful complexului sportiv, a luat această decizie, pentru a proteja terenul, afectat de condiţiile meteo. Conform preşedintelui Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, patru rugbyşti au suferit accidentări, din cauza faptului că s-au antrenat pe teren sintetic. 

”Este halucinant”

”Dincolo de faptul că, mă cunosc bine cu cel care se ocupă de administrarea stadionului (Radu Popa) ,i-am spus că, avem nevoie să ne antrenam pe terenul central.

Asta din cauza faptului că, atunci când ne-am antrenat pe sintetic, ne-am ales cu patru accidentaţi.

Ni s-a spus că trebuie să facem o adresă, ne-am conformat, iar în clipa în care băieţii se pregăteau să intre pe teren, am primit răspuns, din care din s-a spus că, nu putem intra pe teren deoarece este ingheţat. Ar fi trebuit să facem această adresă cu trei zile înainte. Mi se pare absolut halucinant ce s-a întamplat, în condiţiile în care, vorbim de antrenamentul echipei naţionale, şi de jucătorii care ne reprezintă la cel mai inalt nivel”, a declarat Alin Petrache, pentru Orange Sport.

”Stejarii” vor juca pe 11 februarie la Bruxelles, contra Belgiei, în cadrul Rugby Europe Championship.

 

 

Afla mai multe despre: alin petrache 

viewscnt
Articole similare