Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este acesta motivul pentru care nu a venit Dan Petrescu la naţională? ”E greu în momentul acela să pleci de la echipă” | EXCLUSIV

Este acesta motivul pentru care nu a venit Dan Petrescu la naţională? ”E greu în momentul acela să pleci de la echipă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu a refuzat echipa naţională, după ce era favorit să ajungă pe banca tehnică a României.

După ce devenise favorit să preia echipa naţională şi fuseseră diverse indicii şi persoane ce confirmau informaţia, Dan Petrescu s-a răzgândit şi s-a decis să refuze propunerea FRF-ului.

”Bursucul” chiar îi spusese lui Giovanni Becali că avea să devină noul selecţioner, însă plecarea sa de la CFR nu s-a mai efectuat, iar echipa naţională încă nu are antrenor.

Ultimele variante rămase ar fi Edi Iordănescu şi Adi Mutu, ”Briliantul” fiind favorit să fie succesorul lui Rădoi, la fel ca la naţionala U21.

Decizia lui Dan Petrescu a fost una ce a surprins lumea fotbalului românesc, iar Nicolae Dică a vorbit despre care ar putea fi motivul din spatele refuzului tehnicianului de la CFR.

Este acesta motivul pentru care nu a venit Dan Petrescu la naţională?

Fostul secund de la naţională este de părere că alegerea ”Bursucului” ar fi putut fi bazată pe forma bună a echipei sale în campionat şi şansele mari de a îşi trece în cont un nou titlu de campion.

A fost timp şi este timp în continuare să pună selecţioner, pentru că mai este până la primul joc oficial. Nu cred că ar fi o problemă că nu avem selecţioner până acum.

La Dan Petrescu nu am înţeles de ce s-au dus încă vreo trei săptămâni de când au avut prima discuţie. Practic, puteau s-o închidă atunci. Nu se poate şi asta e.

Nu mai aşteptau trei săptămâni ca să ne spună că nu vine. Eu am crezut că el va fi la echipa naţională. Este greu în momentul de faţă  să pleci de la o echipă cu care eşti pe primul loc cu 10 puncte avans.

Probabil dacă CFR Cluj avea trei-patru puncte avans, poate venea la echipa naţională. Şi Edi şi Mutu sunt antrenori care au o filosifie bună, care pot să ducă ceea ce noi am făcut la echipa naţională”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare