Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este adevărat că nu ţi-ai luat salariul de cinci luni?”. Cristi Balaj a dezvăluit înţelegerea avută cu Nelu Varga | EXCLUSIV

”Este adevărat că nu ţi-ai luat salariul de cinci luni?”. Cristi Balaj a dezvăluit înţelegerea avută cu Nelu Varga | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedinte celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a fost chestionat pe subiectul salariului din Gruia, în direct, la Orange Sport.

Din informaţiile moderatorului Dan Udrea, Cristi Balaj nu şi-a mai ridicat salariul de la CFR Cluj de cinci luni de zile.

Cristi Balaj intră în afaceri?

Întrebat despre acest aspect, fostul arbitru nu a negat, însă a jucat cartea diplomaţiei, preferând să lase de înţeles că are o înţelegere cu patronul echipei, Nelu Varga.

Mai exact, Cristi Balaj şi-ar dori să facă o achiziţie costisitoare în Cluj, iar patronul echipei ar urma să-l ajute, în contul acelor bani, să-şi îndeplinească dorinţa.

”(n.r. - Este adevărat că nu ţi-ai luat salariul de cinci luni?) Eu nu am discutat niciodată despre problemele financiare. Legate de venitul meu, am o înţelegere cu patronul echipei şi dorinţa mea a fost să achiziţionez un bun imobiliar în Cluj.

(n.r. -  Dar nu mi-ai răspuns) Păi, vreau să mă îndrept către această zonă”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Aşadar, Cristi Balaj lasă de înţeles că ar fi dornic să-şi încerce şansa şi-n domeniul afacerilor, în special al imobiliarelor pe viitor.

Cristi Balaj nu exclude plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a afirmat că ”Bursucul” are toată susţinerea patronului Nelu Varga, chiar dacă echipa nu va reuşi să câştige titlul în acest sezon.

”(n.r. - Petrescu rămâne indiferent dacă ia titlul?) Depinde şi de el.  S-ar putea să aibă o ofertă foarte bună, pe care îi va fi foarte greu să o refuze.

El rămâne acelaşi antrenor valoros. E o clauză (n.r. - de reziliere) Există echipe care au aceşti bani, 400.000 de euro. În momentul acest, nu s-a discutat despre înlăturarea sa.

Singura discuţie reală, până în acest moment, este dorinţa patronului de a continua, pentru că a demonstrat. (n.r. - Există riscul real ca CFR să ajungă în insolvenţă, dacă nu prindeţi Europa?) Patronul a spus că nu”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajnelu varga 

viewscnt
Articole similare