Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele informaţii privind situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Cristi Balaj: ”S-ar putea să aibă o ofertă foarte bună” | EXCLUSIV

Ultimele informaţii privind situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Cristi Balaj: ”S-ar putea să aibă o ofertă foarte bună” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit ultimele detalii privind situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce tehnicianul a recunoscut că se gândeşte să părăsească România.

În ultimele zile, Dan Petrescu a declarat public că s-a săturat de arbitrajele din România, unde echipa sa ar fi dezavantajată, şi este tentat să părăsească ţara, în căutarea unui alt contract.

Cu toate acestea, antrenorul mai are contract cu CFR Cluj până în vara lui 2024, aşa că nu-i fi foarte uşor să-şi pună în practică dorinţa.

Cristi Balaj nu exclude plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a afirmat că ”Bursucul” are toată susţinerea patronului Nelu Varga, chiar dacă echipa nu va reuşi să câştige titlul în acest sezon.

Singurele discuţii, în acest moment, sunt cele în care Nelu Varga i-a promis un contract pe mulţi ani lui Dan Petrescu, însă pe care nu s-a pus semnătura încă.

În acelaşi timp, fostul arbitru exclude orice posibilitate de faliment, chiar dacă formaţia din Gruia nu ar prinde cupele europene în următorul sezon.

”(n.r. - Petrescu rămâne indiferent dacă ia titlul?) Depinde şi de el.  S-ar putea să aibă o ofertă foarte bună, pe care îi va fi foarte greu să o refuze.

El rămâne acelaşi antrenor valoros. E o clauză (n.r. - de reziliere) Există echipe care au aceşti bani, 400.000 de euro. În momentul acest, nu s-a discutat despre înlăturarea sa.

Singura discuţie reală, până în acest moment, este dorinţa patronului de a continua, pentru că a demonstrat. (n.r. - Există riscul real ca CFR să ajungă în insolvenţă, dacă nu prindeţi Europa) Patronul a spus că nu”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucristi balaj,  

viewscnt
Articole similare