Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este grav!” Anghel Iordănescu a răbufnit şi a dat exemplu negativ o echipă de top din Superliga: ”Lipsă de valoare”

”Este grav!” Anghel Iordănescu a răbufnit şi a dat exemplu negativ o echipă de top din Superliga: ”Lipsă de valoare”

Superliga

Comentarii

Lupta pentru titlu în Superligă pare tranşată în favoarea FCSB. Roş-albaştrii au trei victorii din trei posibile în play-off şi un avans de 10 puncte faţă de CFR şi Universitatea Craiova, cu şapte etape rămase de disputat.

Universitatea Craiova a ratat posibilitatea de a pune presiune pe FCSB după înfrângerea din partida directă de pe Arena Naţională (0-2), iar oltenii par resemnaţi că în privinţa titlului. 

Deşi FCSB era mare favorită înaintea derby-ului, specialiştii se aşteptau la un meci echilibrat, cu toate că trupa din Bănie a venit la Bucureşti fără Alex Mitriţă, jucătorul cu cele mai bune cifre din lotul oltenilor.

FCSB nu a avut nicio emoţie în a câştiga partida, Universitatea Craiova fiind doar o umbră a echipei care, cu o săptămână în urmă, o răpunea în 10 oameni pe Rapid.

Anghel Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre inconstanţa echipelor din Superligă: ”Lipsă de valoare”

Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al naţionalei României. s-a declarat surprins de inconstanţa pe care au arătat-o în ultima vreme echipele ce se luptă pentru titlu şi a dat exemplul Universităţii Craiova.

Iordănescu este de părere că numărul mare de jucători străini din lotul alb-albaştrilor reprezintă unul dintre motivele pentru fluctuaţiile de formă pe care Universitatea le-a arătat în ultima perioadă.

”Universitatea Craiova o bate pe Rapid cu 2-1 la Craiova, după ce în prima repriză Rapid s-a distrat. Apoi, în repriza a doua, cu un om în plus, Craiova a întors rezultatul. Ceea ce s-a întâmplat la FCSB - Universitatea Craiova... Uşurinţa cu care a câştigat FCSB... Este greu de acceptat ca la nivel profesionist să se întâmple asemenea răsturnări.

Vin şi mai fac o altă afirmaţie, destul de gravă şi dureroasă. Este vorba despre inconstanţă, de la un meci la altul, care înseamnă lipsă de valoare.

Câţi stranieri avem în campionatul intern? Craiova avea opt jucători străini  în echipa de start. Nu ştiu... să aduci jucători străini cu nemiluita este prea mult.

Nu ştiu dacă este normal şi firesc să schimbăm antrenorii. O sumedenie de antrenori au fost schimbaţi. Este firesc să avem jucători daţi afară după 5-6 etape?”, a spus Anghel Iordănescu la SportTotalFM.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovaanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare