You are here:

”Este în căutarea unui loc de muncă”. Planul lui Neil Lennon după despărţirea de Rapid

”Este în căutarea unui loc de muncă”. Planul lui Neil Lennon după despărţirea de Rapid

Rapid

Comentarii

Neil Lennon (53 de ani) s-a despărţit de Rapid la mai puţin de trei luni distanţă de la momentul în care a fost prezentat oficial în Giuleşti.

Ce scriu scoţienii după ce Lennon a plecat de la Rapid

Multiplu campion alături de Celtic, în Premiership, Lennon a avut parte de o experienţă şi în campionatul din Cipru, la Omonia Nicosia, acolo unde a reuşit să cucerească o Cupă a Ciprului, în sezonul 2021/2022.

Deşi are experienţă şi un CV bogat, Neil Lennon nu a avut angajament din octombrie 2022 până în mai 2024. După despărţirea de fosta campioană a Ciprului, Lennon a făcut o pauză de un an şi jumătate, până când a acceptat oferta venită din partea Rapidului.

Instalat în funcţia de antrenor al Rapidului la sfârşitul lui mai 2024, Neil Lennon nu a reuşit să obţină nicio victorie în primele şase partide pe care giuleştenii le-au disputat în acest sezon, perioadă în care a înregistrat o înfrângere şi cinci rezultate de egalitate.

Motiv pentru care Dan Şucu a decis să să încheie colaborarea cu experimentatul tehnician.

Scoţienii anticipează revenirea lui Lennon în poziţia de analist TV, rol pe care l-a avut şi înainte de a semna cu Rapid.

„Aceste rezultate slabe i-au făcut pe oficialii clubului să renunţe la serviciile fostului tehnician de la Celtic. Cel mai probabil, Neil Lennon va reveni pe ecranele noastre în poziţia de analist, ţinând cont că este în căutarea unui loc de muncă”, a scris celtsarehere.com.

Neil Lennon, propus la FCSB! Mihai Stoica a recunoscut totul: ”Era un semn de întrebare”

Afla mai multe despre: neil lennonrapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare