Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este nedrept să primească atâtea critici”. Cel mai bun marcator din istoria Premier League îi ia apărarea lui Darwin Nunez

”Este nedrept să primească atâtea critici”. Cel mai bun marcator din istoria Premier League îi ia apărarea lui Darwin Nunez

Premier League

Comentarii

Alan Shearer a vorbit despre Darwin Nunez, atacantul uruguayan al lui Liverpool.

Fostul jucător al Benficăi a avut evoluţii oscilante, în cele şase luni ca jucător, în tricoul ”Cormoranilor”.

Nunez a marcat 10 goluri, în 23 de partide pentru Liverpool, dar este fruntaş în clasamentul celor jucătorilor din Premier League cu cele mai multe şanse clare de gol irosite, 15 la număr.

”Ca atacant, ratările te fac să nu poţi dormi”

”Atacanţii ratează. Dacă stai să te gândeşti la fiecare şansă irosită, atunci nu vei progresa.  Cel mai important este să ai în minte, momentele bune. 

Nimic nu este mai rău, decât să îţi aminteşti de un penalty ratat, sau de o şansă importantă. Acestea sunt simptomele unei boli, în jocul unui atacant. 

De accea am unele dubii în privinţa lui Nunez, dar calitatea este evidentă. iar dacă îşi doreşte, va progresa. Este nedrept să primească atâtea critici”, a declarat Alan Shearer, pentru theAthletic.

Darwin Nunez a fost adus în această vară de la Benfica, conform sumei de 64 de milioane de lire sterline. În momentul de faţă, uruguayanul, în vârstă de 23 de ani, este cotat la 70 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: nunezliverpool 

viewscnt
Articole similare