Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu l-a uitat pe Ronaldo. Marcelo a marcat pentru Olympiakos şi a celebrat în stilul fostului coleg de la Real Madrid. Reuşită de excepţie a brazilianului

Nu l-a uitat pe Ronaldo. Marcelo a marcat pentru Olympiakos şi a celebrat în stilul fostului coleg de la Real Madrid.  Reuşită de excepţie a brazilianului
Comentarii

Marcelo a înscris pentru Olympiakos, şi a celebrat precum golul precum Cristiano Ronaldo.

Marcelo şi Ronaldo au jucat împreună timp de nouă ani la Real Madrid, perioadă în care cei doi au câştigat alături de ”Los Blancos” trofeul UEFA Champions League, de cinci ori.

În vară, brazilianul s-a despărţit de Real Madrid, iar ca urmare,  Ronaldo i-a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

”Un frate pe care fotbalul mi l-a dăruit”

”Pe teren şi în afara lui, ai fost unul dintre cele mai importante staruri cu care am avut plăcerea să împart vestiarul. Succes în noua aventură, Marcelo”, a scris Ronaldo pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CewbqSQq7Wl/?next=%2Fcristiano%2F

VIDEO cu golul şi celebrarea lui Marcelo

Marcelo şi-a adus echipa în avantaj în ultimul minut al primei reprize, în meciul din Cupa Greciei, contra lui Atromitos. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, dar Olympiakos s-a calificat mai departe, în sferturi.

Cu toate că, brazilianul intrase în dizgraţia fanilor, după câteva meciuri nereuşite, Marcelo pare să traverseze o formă bună în momentul actual. Fostul jucător al lui Real are trei reuşite în 10 partide, şi  şi-a recâştigat postul de titular în defensiva campioanei Greciei.

În vârstă de 34 de ani, Marcelo este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: marcelo 

viewscnt
Articole similare