Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va fi primit Deian Sorescu de galeria FCSB-ului. ”Am vorbit cu el”. Fostul dinamovist, sfătuit să-şi forţeze transferul: ”Nu noi trebuie să-l convingem”

Cum va fi primit Deian Sorescu de galeria FCSB-ului. ”Am vorbit cu el”. Fostul dinamovist, sfătuit să-şi forţeze transferul: ”Nu noi trebuie să-l convingem”

FCSB

Comentarii

S-a discutat foarte mult în ultimele zile pe marginea unei posibile treceri a lui Deian Sorescu (25 de ani) la FCSB. Deşi Gigi Becali şi Mihai Stoica au anunţat că nu se pune problema unui transfer în această iarnă, jucătorii vicecampioanei îl aşteaptă cu braţele deschise.

Darius Olaru, unul dintre căpitanii FCSB-ului, a dat asigurări că la fel va fi primit şi de galeria roş-albastră deşi se ştie trecutul dinamovist al jucătorului,

Născut la Timişoara, Sorescu a început fotbalul la Poli, unde a debutat şi în echipa mare. 

În vara anului 2018 s-a transferat la Dinamo, unde a petrecut trei ani şi jumătate, cu ceva probleme, dar, una peste alta, a reuşit să dea lovitura şi să plece în străinătate, la Rakow Czestochowa.

După un an în Polonia, unde a pus mâna pe două trofee, poate reveni în România, dar la marea rivală a ”câinilor”, respectiv FCSB.

Darius Olaru a vorbit despre posibila venirea a luii Deian Sorescu la FCSB: ”Nu noi trebuie să-l convingem”

Darius Olaru, ”motorul” echipei roş-albastre, îl aşteaptă cu braţele deschise şi este de părere că şi suporterii vicecampioanei l-ar primi bine pe fostul dinamovist.

Totuşi, mijliocaşul a avut şi un mesaj pentru Deian Sorescu, pe care îl sfâtuieşte să insiste, zilele acestea, pe lângă conducătorii celor de la Rakow să-l lase să se transfere la FCSB, în condiţiile cerute de Gigi Becali.

”Am vorbit cu el, am povestit, nu ştiu, vom vedea ce va fi. Ne-am dori (n.r. să vină la FCSB), este un jucător bun şi de ce nu.

Nu cred că ar avea probleme (n.r. cu galeria), ne cunoaşte pe foarte mulţi dintre noi şi cred că s-ar integra foarte bine. Nu noi trebuie să-l convingem, trebuie să-şi rezolve el”, a declarat Olaru, în cantonamentul din Antalya.

Afla mai multe despre: fcsbolarusorescu 

viewscnt
Articole similare