Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”La revedere!”. Gigi Becali, decizie radicală! Ce se întâmplă cu privire la transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Cu ce mă aleg?”

”La revedere!”. Gigi Becali, decizie radicală! Ce se întâmplă cu privire la transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Cu ce mă aleg?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a comentat interesul FCSB-ului pentru Deian Sorescu (25 de ani). Patronul vicecampioanei României a oferit ultimele informaţii cu privire la posibilitatea ca fostul dinamovist să revină în România, dar la marea rivală a ”câinilor roşii”.

FCSB a fost foarte aproape să dea marea lovitură în această iarnă pe piaţa transferurilor şi să îl aconteze pe Deian Sorescu, jucător român cu o cotă foarte bună peste hotare.

Dar totul pare blocat în momentul de faţă, după cum a anunţat managerul Mihai Stoica, în exclusivitate la Orange Sport.

”La revedere!”. Gigi Becali pune ”stop”. Nu îl mai ia pe Deian Sorescu şi este decis să ia o altă decizie radicală pentru FCSB: ”Cu ce mă aleg?”

Aceeaşi opinie o împărtăşeşte şi patronul Gigi Becali, care a explicat că nu este dispus să dea o sumă de bani în schimbul jucătorului de 25 de ani.

Finanţatorul roş-albaştrilor a mers chiar mai departe şi a dat asigurări că nu mai vrea să bage bani la echipă, că şi aşa nu se alege cu nimic în ultima vreme.

Totodată, Gigi Becali l-a menţionat şi pe Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, criticat aspru de Mihai Stoica.

”Să facă Dumnezeu ce vrea El! Cu ce mă aleg? Bani daţi! Sunt aproape de opt milioane. Eu bani ce să mai dau? Pentru ce să mai dau? La revedere! La fotbal nu mai vreau să pierd bani!

Nu mai dau nici cinci bani! Am făcut curăţenie, am scăpat de ei, mai scap încă. La revedere, nu mai dau banii mei. Pentru ce, ca să mă comande Burchel?”, a declarat Gigi Becali, conform ProArena.

Totuşi, Mihai Stoica este de părere că Gigi Becali s-ar putea răzgândi la vară în privinţa lui Deian Sorescu, dacă ar câştiga campionatul.

Deian Sorescu a ajuns în Polonia în luna ianuarie a anului trecut. Rakow a plătit în schimbul său suma de 800.000 de euro lui Dinamo.

Aflat la prima sa experienţă peste hotare, Sorescu a câştigat Cupa şi Supercupa Poloniei, iar din punct de vedere statistic, cifrele sale sunt următoare: 27 de meciuri, trei goluri şi trei pase decisive, într-un an de la transfer.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalideian sorescu 

viewscnt
Articole similare