Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire spumoasă! George Copos le ţinea lecţii de educaţie financiară fotbaliştilor de la Rapid. Ce le spunea despre economie: "Noi ne gândeam la maşini"

Dezvăluire spumoasă! George Copos le ţinea lecţii de educaţie financiară fotbaliştilor de la Rapid. Ce le spunea despre economie: "Noi ne gândeam la maşini"

Rapid

Comentarii

Omul de afaceri George Copos, cu care clubul Rapid a avut unele dintre performanţe istorice, le-a dorit binele fotbaliştilor vişinii şi chiar le-a ţinut lecţii de educaţie financiară. Fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu, a oferit detalii spumoase din acea perioadă.

Ce le spunea George Copos despre economie fotbaliştilor de la Rapid Bucureşti

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din Giuleşti, Daniel Pancu, şi-a amintit despre discuţiile pe care George Copos le avea cu fotbaliştii rapidişti, în perioada în care a investit la clubul din Gruia. 

George Copos a preluat clubul în 1993, a câştigat titlul în România şi a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei Uefa. Cunoscut ca un personaj calculat în afaceri, Copos a încercat să-i înveţe pe fotbalişti câteva aspecte financiare. 

"Cu educaţia financiară George Copos m-a lămurit. Ştiu că ne vorbea despre acţiuni, de bursă, de fabrici, de investit atunci, în '97. La 19 ani, eu şi colegii mei ne gândeam la maşini, nu ne gândeam la acţiuni", a recunoscut cu zâmbetul pe buze rapidistul Daniel Pancu. 

De asemenea, fostul atacant a vorbit şi despre situaţia actuală din campionat a Rapidului, care ocupă locul al patrulea, cu 38 de puncte, la şapte puncte de liderul Farul Constanţa. 

"Rapidul, cu siguranţă, va fi o echipa de play-off! Sunt bine oragnizaţi. Nu ştiu dacă au forţă să între în primele trei. Poate locul al treilea, dar în primele două, cu siguranţă, va fi foarte, foarte greu", a mai spus selecţionerul naţionalei României U20. 

Pentru Orange Sport, Daniel Pancu a lămurit declaraţia care l-a costat scump şi în urma căreia a fost chemat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Mi-a făcut cineva o plângere!”. 

Afla mai multe despre: george coposgeorge copos rapid 

viewscnt
Articole similare