Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat ”bomba” în direct. Antrenorul care nu ar avea licenţă: ”Va fi cutremur când voi spune. Mai ceva ca în 77!” | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat ”bomba” în direct. Antrenorul care nu ar avea licenţă: ”Va fi cutremur când voi spune. Mai ceva ca în 77!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport şi a făcut mai multe dezvăluiri. El a dat de înţeles că în Liga 1 ar fi un antrenor fără licenţă.

FCSB a plecat, duminică, în cantonament, cu mai puţin de două săptămâni înaintea reluării Superligii, reuşind o premieră istorică, nemaiîntâlnită probabil la niciun club până acum.

Vicecampioana a plecat în Antalya fără antrenorul său principal, Leo Strizu, care a fost lăsat la Bucureşti de către conducerea clubului, adică de Gigi Becali.

Lucian Burchel, directorul Şcolii Federale de Antrenori, a vorbit despre acest subiect. El a susţinut că ar fi normal ca un antrenament să fie condus de un antrenor profesionist care a absolvit cursuri de specialitate. 

Acest lucru l-a iritat pe MM Stoica. Oficialul FCSB a făcut şi o dezvăluire în direct. MM Stoica, nu a zis în mod clar, dar a dat de înţeles că în Liga 1 ar fi un tehnician care antrenează fără licenţă. De asemenea, oficialul FCSB l-a atacat pe Burchel. 

”Va fi cutremur când voi spune. Mai ceva ca în 77!”

”Ştiu eu de cineva care nu are carnet de antrenor. O să păstrez pentru când mă întâlnesc pe calea undelor cu domnul Burchel. Am şi eu un as în mânecă. O să vedem la momentul oportun. Eu oricum o ţin pentru mine. Aştep să văd ce mişcare face şeful antrenorilor. 

M-am interesat dacă Burchel are CV de antrenor şi nu are. M-am interesat. Mă interesez şi eu. În regulament scrie că noi la meciuri trebuie să avem un antrenor cu licenţa PRO. Noi avem. 

O să acuz şi eu la rândul meu. Tu îţi imaginezi ce inepţie a putut să debiteze acest Burchel? Să spună că sunt jucătorii în pericol. Că dacă nu e antrenamentul structurat cum trebuie cumva. Cum să spui că pot muri jucătorii? 

Avem medic. Au fost echipe la Liga 1 care au mers fără medic, asta cum mai e? Burchel nu avea habar. Nu ştia despre ce e vorba. Îi place la televizor. Mă aştept să îl văd şi pe la Disney. Spune doar că studiază regulamentul... Păi, studiază, bă, regulamentul, şeful antrenorilor... nu veni să ne explici. Cum să ne spună cine conduce antrenamentul. O să conducă antrenamentul cine considerăm noi. Ăia care au făcut 6 victorii din 7 meciuri. 

Nu e ca la Rapid. Eu ştiu că Mihai Iosif nu avea anul trecut carnet de antrenori când au plecat în cantonament. Asta nu e nimic. În momentul în care o devualez, va fi cutremur. Cutremur. Batem 77. Prea vorbesc unii mult şi nu au habar. Nu spun. Îl aştept pe Burchel. Nu are habar. Vorbeşte de dragul de a vorbi. Să îmi dea 10 nume din 200 si vom alege acolo”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-mm stoica-superligă-lucian burchel 

viewscnt
Articole similare