Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii pentru Gică Hagi! Un club istoric din Europa ”l-ar putea găsi la Farul pe Coutinho 2.0”. ”Regele”, la un pas să-şi vândă ”perla”

Lovitură de proporţii pentru Gică Hagi! Un club istoric din Europa ”l-ar putea găsi la Farul pe Coutinho 2.0”. ”Regele”, la un pas să-şi vândă ”perla”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (57 de ani) este aproape de o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Are la Farul Constanţa pe jucătorul considerat noul Coutinho, brazilianul care a ajuns să fie unul dintre cele mai scumpe afaceri din istoria fotbalului.

Gică Hagi este lider cu Farul Constanţa în Superligă, iar perioada de transferuri din iarnă este una agitată la gruparea de la malul mării, atât în ceea ce priveşte venirile, cât şi cea a plecărilor.

Lovitură de proporţii pentru Gică Hagi! Se anunţă o nouă ”colonie” de români la un club istoric din Europa. Interes major pentru ”Coutinho 2.0”

Iar unul dintre jucătorii care s-ar putea despărţi de Farul este Alexi Pitu, noua ”perlă” a ”Regelui”. Destinaţia ar fi Rangers, acolo unde evoluează un alt român, chiar Ianis Hagi.

Formaţia din Glasgow îl monitorizează cu mare atenţie pe jucătorul de 20 de ani, care ar putea prinde transferul carierei în această iarnă, informează presa din Scoţia.

Pitu este comparat de scoţieni cu Philippe Coutinho, jucător care a făcut senzaţie la Liverpool şi pe care Barcelona plătea nu mai puţin de 135 de milioane de euro în 2018.

”Rangers l-ar putea găsi pe Coutinho 2.0 în Alexi Pitu”, a fost titlul jurnaliştilor scoţieni de la footballtransfers.com.

În momentul de faţă, Coutinho este legitimat în Premier League, la Aston Villa, care l-a achiziţionat definitiv de la Barca, în 2022, pentru 20 de milioane de euro.

În palmares, jucătorul brazilian are şi trofeul Champions League, în 2020, pe vremea în care juca la Bayern Munchen, împrumutat fiind de la Barcelona.

În cazul în care negocierile s-ar concretiza şi Alexi Pitu ar ajunge la Rangers, l-ar avea coechipier pe fiul ”Regelui”, Ianis Hagi, legat de formaţia de pe Ibrox de trei ani.

Rangers este clubul cu cele mai multe titluri de campioană din istoria Scoţiei, 55 la număr.

Cotat în momentul de faţă la 1,4 milioane de euro, Alexi Pitu face parte din lotul primei echipe a Farului încă din sezonul 2018-2019, dar abia în cel actual a ”explodat”.

Jucătorul de bandă stângă, cu calităţi ce îl recomandă şi pentru o poziţie mai centrală, a adunat, în acest sezon, cinci goluri şi cinci pase decisive în 19 prezenţe în tricoul ”marinarilor”.

Afla mai multe despre: hagifarulpitu 

viewscnt
Articole similare