Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a negociat Gigi Becali transferul lui Dennis Man la Parma. Mihai Stoica a detaliat afacerea de succes reuşită de FCSB | EXCLUSIV

Cum a negociat Gigi Becali transferul lui Dennis Man la Parma. Mihai Stoica a detaliat afacerea de succes reuşită de FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a fost invitat în studioul Orange Sport şi a oferit detalii cu privire la negocierile purtate de FCSB pentru vânzarea lui Dennis Man (24 de ani) la Parma, la începutul anului 2021, pentru o sumă record.

Miercuri, 11 ianuarie, transferul-bombă al lui Deian Sorescu la FCSB a fost anunţat de Giovanni Becali. 

Totuşi, până la finalul zilei, mutarea s-a blocat, din cauza faptului că vicecampioana nu doreşte să plătească niciun ban în această perioadă, aşa cum a anunţat categoric Gigi Becali.

FCSB ar fi de acord să îl aconteze acum pe jucătorul român doar dacă Rakow este dispusă să îl împrumute pe acesta fără să încaseze vreo sumă.

Mihai Stoica a comparat negocierile purtate de gruparea roş-albastră pentru fostul dinamovist cu cele avute pentru Dennis Man, în urmă cu doi ani.

În luna ianuarie a anului 2021, FCSB l-a vândut pe fotbalistul ajuns la 24 de ani la Parma, care a plătit 11 milioane de euro în schimbul acestuia.

La suma în cauză s-a ajuns după ce Gigi Becali şi conducerea Parmei au căzut acord comun.

Italienii doreau să plătească în două tranşe şi ofereau cu două milioane de euro în plus, dar patronul FCSB-ului a vrut să primească toţi banii odată, ceea ce s-a şi întâmplat.

Şi în cazul transferului lui Vlad Chiricheş la Tottenham, în 2013, s-a procedat la fel.

Englezii erau dispuşi să plătească 9,5 milioane de euro, Gigi Becali era mulţumit şi cu un milion mai puţin, cu condiţia să îi primească pe toţi într-o singură tranşă.

”La Man, suma era cu două milioane în plus dacă acceptam în tranşe. Dar Gigi voia tot deodată. La Chiricheş a fost la fel.

Şi aici, poţi să plăteşti peste clauză dacă clubul care trebuie să elibereze jucătorul la o anumită clauză acceptă bani mai mulţi decât clauza, dar în tranşe”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În cele din urmă, suma pe care a ajuns să o plătească Parma celor de la FCSB pentru Dennis Man este de 13 milioane de euro, cu îndeplinirea mai multor bonusuri.

Astfel, în cei doi ani de când a ajuns în Italia, Man a adunat 58 de meciuri pentru Parma, timp în care a reuşit nouă goluri şi trei pase decisive.

În acest moment, Dennis Man s-a accidentat chiar la meciul disputat de Parma contra lui Inter Milano, în Cupa Italiei.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadennis man 

viewscnt
Articole similare