adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de TOP la U Craiova. Un fundaş cu două trofee câştigate în 2022 a bătut palma cu Mihai Rotaru

Transfer de TOP la U Craiova. Un fundaş cu două trofee câştigate în 2022 a bătut palma cu Mihai Rotarugalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a intrat în era Eugen Neagoe, iar acum Mihai Rotaru a demarat negocierile pentru a-i întări serios lotul noului antrenor.

Odată cu venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, speranţele oltenilor în cursa pentru titlu s-au reaprins, iar oficialii Universităţii Craiova încearcă să-i dea o mână de ajutor noului antrenor. Fără căpitanul Nicuşor Bancu, accidentat, care va reveni abia la finalul lunii aprilie, oltenii sunt în căutarea unui fundaş stânga.

Prima opţiune a lui Mihai Rotaru a fost Raul Opruţ, însă conducerea lui Hermannstadt speră în continuare ca echipa să prindă play-off-ul, astfel că a refuzat oferta venită pentru fundaşul stânga. După apariţia unor zvonuri despre un posibil transfer al lui Iasmin Latovlevici, gsp.ro notează că Universitatea Craiova a pregătit o ofertă foarte bună pentru Andres Dumitrescu.

Transfer de TOP la U Craiova. Rotaru ia un fundaş care a câştigat două trofee în 2022

Fundaşul stânga de 21 de ani are evoluţii extrem de apreciate la Sepsi, echipă alături de care a şi cucerit primele sale două trofee din carieră, Cupa şi Supercupa României, în 2022. În aceste condiţii, Mihai Rotaru speră să ajungă la un numitor comun cu oficialii clubului din Sf. Gheorghe, jucătorul fiind interesat de un transfer în Craiova.

Andres Dumitrescu a făcut junioratul în Italia şi în Elveţia

Trecut în perioada junioratului pe la FC Argeş, dar şi pe la echipe din vestul Europei, Padova (Italia) şi Team Ticino (Elveţia), Andres Dumitrescu evoluează la Sepsi din ianuarie 2020, când a semnat din postura de jucător liber de contract cu echipa din Sf. Gheorghe.

Evoluţiile bune l-au adus pe fundaşul stânga şi în atenţia naţionalei României U21, unde a evoluat constant în 2022, inclusiv în partidele de pregătire din toamnă.

  • 650 de mii de euro valorează Andres Dumitrescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 20 de meciuri a jucat deja Andres Dumitrescu în acest sezon pentru Sepsi, în toate competiţiile

viewscnt
Articole similare