Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădare istorică în Superligă. Campion cu FCSB, fotbalistul e aproape de U Craiova. Mare lovitură pregătită de olteni

Trădare istorică în Superligă. Campion cu FCSB, fotbalistul e aproape de U Craiova. Mare lovitură pregătită de olteni
Comentarii

Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Eugen Neagoe pe banca tehnică, iar acum oficialii oltenilor sunt în căutarea celor mai bune transferuri.

Eugen Neagoe a fost alesul lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor, după plecarea lui Mirel Rădoi, iar Universitatea Craiova a şi bifat un prim transfer important în această iarnă.

Unul dintre cei mai râvniţi jucători din Superligă, Alexandru Işfan, a semnat cu oltenii, iar acum oficialii clubului vor să mai aducă sub comanda lui Eugen Neagoe un alt fotbalist trecut pe la FC Argeş.

Iasmin Latovlevici este liber de contract după despărţirea de piteşteni, din urmă cu două luni, iar Universitatea Craiova este în căutarea celei mai bune soluţii pentru postul de fundaş stânga. Căpitanul echipei, Nicuşor Bancu, s-a accidentat grav la genunchi şi va reveni abia la finalul lunii aprilie, astfel că oltenii trebuie să găsească rapid un jucător de bază pentru banda stângă a defensivei.

De altfel, Mihai Rotaru a şi recunoscut că este interesat de aducerea lui Iasmin Latovlevici. Astfel, dacă va semna cu Universitatea Craiova, fundaşul de 36 de ani va mai bifa în CV un club cu pretenţii la titlu, după ce a evoluat pentru FCSB şi CFR Cluj.

10 trofee a cucerit Latovlevici în carieră:

FCSB:

  • Titlul de campion: 2013, 2014, 2015
  • Cupa României: 2011, 2015
  • Cupa Ligii: 2015
  • Supercupa României: 2014

CFR Cluj:

  • Titlul de campion: 2021
  • Supercupa României: 2021

Galatasaray:

  • Titlul de campion: 2018

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare