Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Superligă care aproape şi-a dublat cota în doar trei luni, comparat cu un star din Premier League: ”Îmi aminteşte de el”

Fotbalistul din Superligă care aproape şi-a dublat cota în doar trei luni, comparat cu un star din Premier League: ”Îmi aminteşte de el”

Fotbal intern

Comentarii

Unul dintre jucătorii din Superligă a cărui cotă de transfer a ”explodat” în acest sezon a fost comparat cu un atacant de mare calitate din Premier League. Asocierea inedită s-a făcut în contextul unui posibil transfer peste hotare al românului.

Daniel Paraschiv, căci despre el este vorba, este în atenţia celor de la Bordeaux, iar girondinii ar fi dispuşi să înainteze o ofertă de 800.000 de euro, exact cât este şi cota de piaţă a atacantului de 23 de ani.

La ultima actualizare oferită de site-ul de specialitate transfermarkt.com, la data de 21 decembrie 2022, Paraschiv valora 800.000 de euro, adică aproape dublu faţă de 30 septembrie, când era cotat la 450.000 de euro.

Daniel Paraschiv aduce aminte de Aleksandar Mitrovic

Datorită acestui progres vizibil din ultimele luni, ca urmare a numărului mare de goluri şi a debutului fericit la echipa naţională, atacantul lui Hermannstadt poate prinde transferul carierei în această iarnă.

Iar în presa din Franţa a fost comparat, prin prisma calităţilor fotbalistice, cu sârbul Aleksandar Mitrovic, omul număul unu al lui Fulham.

”Profilul lui de joc - fiind şi din est - îmi aminteşte de atacantul sârb de la Fulham, Aleksandar Mitrovic. Se pare că ar fi acel stil de jucător. Nu am spus că la acelaşi nivel, dar pe acel stil.

Dacă este de acel calibru, evident că ar oferi un plus. Pentru mine, nu cred că atacul este o prioritate pentru girondini, cu excepţia plecării lui Alberth Elis.

Cu variantele ofensive pe care le avem, Bakewa, Badji, Maja, Elis, Davitashvili şi Marvin de Lima, de profiluri diferite, nu cred că atacul este o prioritate.

Aş paria mai mult pe un mijlocaş tehnic, un mijlocaş ofensiv, dacă nu vor exista plecări. Dacă va părăsi echipa Elis, locul său ar putea fi luat de Maja sau Badji. Mai degrabă Badji, care ar fi o soluţie mai bună”, a declarat Yon Ecenarro, potrivit girondins4ever.com.

În acest sezon, Paraschiv are nouă goluri şi trei pase decisive în 22 de meciuri în toate competiţiile, în timp ce Mitrovic, în vârstă de 28 de ani, a marcat 11 goluri şi a livrat două pase decisive pentru Fulham, fiind al patrulea marcator din Premier League.

Afla mai multe despre: daniel paraschivpremier league 

viewscnt
Articole similare