Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este oficial! Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Sepsi: ”Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi”. Cine îi va lua locul

Este oficial! Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Sepsi: ”Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi”. Cine îi va lua locul
Comentarii

Cu o postare pe contul oficial de Facebook, Sepsi a confirmat despărţirea de tehnicianul Leo Grozavu, după aproape doi ani petrecuţi la club.

Sepsi şi Leo Grozavu s-au despărţit după aproape doi ani, a anunţat clubul covăsnean. Tehnicianul părăseşte formaţia după ce a condus-o către cele mai mari performanţe din scurta sa istorie, un loc patru în Liga 1, în ultimul sezon, şi o finală a Cupei României, în 2020. Sepsi a confirmat despărţirea pe contul de Facebook.

Este oficial! Leo Grozavu nu mai este antrenorul lui Sepsi

Astăzi, 1 octombrie, clubul Sepsi OSK şi antrenorul principal Leo Grozavu au reziliat contractul dintre cele două părţi. Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră! Leo Grozavu a condus echipa noastră în 81 partide oficiale, înregistrând 29 victorii, 31 de remize şi 21 înfrângeri”; se arată în mesajul postat de covăsneni.

Deşi despărţirea fusese anunţată de Laszlo Dioszegi în urmă cu câteva zile, pe contul său personal de Facebook, informaţia a fost confirmată oficial de abia acum. Robert Ilyes şi Laszlo Kulcsar, secunzii lui Grozavu la Sepis, vor prelua echipa până când se va găsi un înlocuitor definitiv. Laszlo Boloni este numele surpriză dorit de conducerea covăsnenilor.

 

Afla mai multe despre: sepsileo grozavurobert ilyeslaszlo kulcsar 

viewscnt
Articole similare