Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este Superliga şi se poate întâmpla orice”. Omul momentului de la CFR Cluj nu se culcă pe o ureche: ”Am rămas umili până la capăt”

”Este Superliga şi se poate întâmpla orice”. Omul momentului de la CFR Cluj nu se culcă pe o ureche: ”Am rămas umili până la capăt”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Philip Otele (24 de ani), a tras concluziile după meciul cu Botoşani, în care a marcat o ”dublă”.

CFR Cluj a învins, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Cu Deac revenit în primul ”11” al CFR-ului după mai bine de patru luni, clujenii au condus cu 2-0 la pauză, prin dubla reuşită de Philip Otele, în minutele 21 şi 36. 

CFR şi-a securizat victoria cu golul din penalty al lui Tachtsidis, din minutul 61.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 65, prin Eduard Florescu şi au rămas în zece jucători după eliminarea lui Fabrice Olinga, din minutul 69. 

Până la final, tabela a rămas neschimbată şi CFR Cluj s-a impus cu 3-1.

Reacţia lui Otele: ”Este Superliga şi se poate întâmpla orice”

Cu cele două goluri date acest meci, Philip Otele a ajuns cel mai în formă jucător de la CFR. Atacantul a punctat şi în etapa trecută, în victoria din derby-ul cu U Cluj (4-3).

”Sunt fericit, a fost un meci greu. Era important să intrăm bine mental în acest meci. Sunt bucuros că am marcat şi că mi-am putut ajuta echipa.

(n.r. despre golurile date în acest început de sezon) Sunt un jucător căruia îi place să atace poarta, iar antrenorul m-a pus în poziţia aia.

A fost important că am rămas umili până la capăt, că ne-am văzut de treabă. Este Superliga şi se poate întâmpla orice.

Ne luptăm pentru titlu în fiecare sezon. Suntem aproape de 100%, iar când vom fi la 100% vom fi şi mai puternici”, a declarat Otele, după meci.

În vârstă de 24 de ani, Philip Otele a ajuns la CFR Cluj de la UTA Arad, gratis, la începutul acestui sezon.

CFR a acumulat 13 puncte şi este pe locul 3 în Superligă, după primele şapte etape.

Afla mai multe despre: cfr clujphilip otelesuperliga 

viewscnt
Articole similare