Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un eşec usturător. Nu a mers nimic”. Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău după eşecul din derby-ul cu CFR

”Este un eşec usturător. Nu a mers nimic”. Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău după eşecul din derby-ul cu CFR

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile, după meciul pierdut de Universitatea Cluj pe terenul lui CFR, scor 0-4.

Antrenorul ”Şepcilor Roşii” consideră că, greşelile personale au cântărit foarte mult în partida de astăzi, şi că echipa sa încă nu are capacitatea să facă o serie de meciuri bune.

”Pentru noi începe un nou campionat. Mergem mai departe”

”Ca să scoţi un rezultat bun cu CFR, trebuie să joci foarte bine. Am făcut greşeli, au venit şi acele penalty-uri, destul de uşor. Este foarte greu să revii.

Noi ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun, mai ales că ştim ce înseamnă un asemenea joc, cu atâţia suporteri. Azi nu a mers nimic, cu toate că am pregătit jocul foarte bine.

Nu suntem pregătiţi să ducem multe meciuri la un nivel bun. Am avut mare încredere după trei victorii consecutive, dar trebuie să recunoaştem că CFR a fost foarte în formă şi mult mai agresivă decât noi.

A venit acea centrare, la care fundaşul putea interpreta altfel.  Ar fi foarte multe lucruri de spus. Este un lucru pozitiv că am terminat pe locul nouă. Pentru noi începe un alt campionat. Este un eşec usturător pentru mine. Mergem mai departe.

Nu pot să fiu supărat pe jucători pentru că s-au pregătit foarte bine. Este o echipă foarte puternică, matură. Mie mi se pare că este echipa care şi anul acesta se luptă cu şanse reale la campionat. Mai este şi Farul, FCSB, Rapid dar CFR este o echipă foarte puternică”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meci.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a rămas pe locul 10 cu 34 de puncte, cu două lungimi mai mult decât FC Botoşani, ocupanta primului loc de baraj.

Afla mai multe despre: universitatea clujsabău 

viewscnt
Articole similare