Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Intervenţia care a dinamitat derby-ul! Acţionarul lui CFR Cluj a cerut oprirea finanţării la U Cluj: "Ar trebui interzis"

Intervenţia care a dinamitat derby-ul! Acţionarul lui CFR Cluj a cerut oprirea finanţării la U Cluj: "Ar trebui interzis"

CFR Cluj

Comentarii

Unul dintre acţionarii lui CFR Cluj, Ştefan Gadola, şi-a exprimat părerea despre sursa de finanţare de care are parte Universitatea Cluj, rivala din oraş a campioanei României.

Acţionarul lui CFR Cluj, înainte de derby-ul cu U Cluj: "Ar trebui interzis ca primăriile să investească în cluburi"

Campioana CFR Cluj a primit vizita rivalei U Cluj, în Gruia, în ultimul duel din ultima etapă a sezonului regular al Superligii, luni, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

În ultimele cinci meciuri de campionat, U Cluj a reuşit să obţină chiar mai multe puncte, 11, decât CFR, 10, astfel că derby-ul se anunţă a fi foarte interesant.

"Ultimele meciuri ale Universităţii mă îngrijorează. Dacă jucam acum două luni eram mai optimist (n.r. - râde). Eu sunt şi clujean. Mă bucur că Universitatea este în prima ligă. Eu mă bucur de aceste rezultate frumoase (n.r. ale - Universităţii) şi sunt chiar optimist că rămân în prima ligă. Să câştige echipa cea mai bună, adică ai noştri", a declarat Ştefan Gadola la Prima News. 

Însă acţionarul de la CFR Cluj nu este de acord cu sursa finanţării rivalei. Consiliul Local din Cluj-Napoca susţine financiar Universitatea Cluj, aspect cu care Gadola nu e de acord în fotbalul românesc. De asemenea, Cluj Arena, stadionul "şepcilor roşii", beneficiază de banii publici,

"Nu prea îmi place când văd pe un stadion că primăria este acolo acţionar majoritar. Din punctul meu de vedere ar trebui interzis ca primăriile să investească în cluburi. 

Pentru mine este o mândrie că noi clujenii avem două echipe (n.r. - în Superligă)",  a mai spus Ştefan Gadola pentru sursa citată. 

În 2022, Universitatea Cluj a primit de la Primăria Cluj-Napoca o finanţare în valoare de 4 milioane de lei, 800.000 de euro, după promovarea în Superligă.  

În acelaşi an, autorităţile locale au alocat 16.000 de euro spre CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr cluj u clujcfr cluju cluj 

viewscnt
Articole similare