Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu suntem mulţumiţi, faţă de ce am realizat sezonul trecut”. Ce a declarat Liviu Ciobotariu după remiza cu Chindia

”Nu suntem mulţumiţi, faţă de ce am realizat sezonul trecut”. Ce a declarat Liviu Ciobotariu după remiza cu Chindia

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu a tras concluziile după egalul obţinut de FC Voluntari, în deplasare cu Chindia, scor 1-1.

Antrenorul ilfovenilor este de părere că, play-out-ul va fi unul foarte echilibrat în ca re micile detalii vor face diferenţa.

”Ne aşteaptă un play-out de foc”

”Faţă de ce am realizat sezonul trecut, acum nu suntem mulţumiţi, dar, până la urmă, am acumulat 34 de puncte, am avut un final bun de campionat. De patru meciuri suntem neînvinşi, am primit un singur gol. Ne aşteaptă un play-out de foc.

A fost un joc bun, disputat, am întâlnit o echipă solidă, puternică, cu jucători de atac puternici, care marchează goluri. Dacă Merloi era inspirat în minutul 91, puteam să plecăm cu trei puncte, dar nu ştiu dacă ar fi fost meritat, dacă mă gândesc la raportul ocaziilor. Cei de la Chindia au şutat de mai multe ori, au avut şi două bare. E un punct de plecare. E un lucru pozitiv că de patru meciuri suntem neînvinşi şi suntem pe un drum bun. Am fost bine organizaţi în defensivă, am avut şi contraatacuri.

Echipele care au un lot echilibrat valoric vor avea câştig de cauză. Vor fi meciuri foarte disputate, pentru că diferenţa de puncte este mică. Va trebui să ai un lot bun, să faci schimbări, să nu ai probleme cu cartonaşele, cu eliminările. Am avut ceva probleme cu accidentările. În afară de Droppa, suntem ok”, a declarat Liviu Ciobotariu.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a bifat a patra partidă fără eşec şi se află pe locul 10 cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: fc voluntarichindia 

viewscnt
Articole similare