Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Krasniqi, gol cu câlcâiul, în CFR Cluj - U Cluj. Execuţie de mare fineţe a ”perlei” lui Petrescu. Campioana a făcut şah-mat defensiva lui Sabău

VIDEO | Krasniqi, gol cu câlcâiul, în CFR Cluj - U Cluj. Execuţie de mare fineţe a ”perlei” lui Petrescu. Campioana a făcut şah-mat defensiva lui Sabău

Fotbal intern

Comentarii

Ermal Krasniqi (24 de ani) a făcut o nouă fază incredibilă la CFR Cluj, arâtând încă o dată că interesul manifestat la un moment dat de Lazio nu a fost superficial.

CFR şi U s-au întâlnit în ”Derby de Cluj”, ultimul meci al sezonului regular al Superligii.

Partida din Gruia a fost dominată de la cap la coadă de campioană. 

Întâi, Janga a ameninţat poarta lui Gorcea, iar Petrila l-a pus şi el la încercare pe portarul advers.

Nu a durat mult şi Janga a deschis scorul, din penalty, în minutul 25.

VIDEO | Krasniqi a marcat cu câlcâiul. Kosovarul, ”brazilian” în CFR - U. Campioana a făcut şah-mat defensiva lui Sabău

Peste alte şapte minute, CFR Cluj şi-a mărit avantajul pe tabelă, după o fază în care elevii lui Dan Petrescu i-au făcut ”şah-mat” pe jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău.

Cristian Manea şi Ciprian Deac au creat în banda dreaptă faza care a dus la scorul de 2-0. Finalizarea a venit de la Ermal Krasniqi.

Kosovarul adus în iarnă la insistenţele lui Dan Petrescu a găsit o modalitate inedită de a băga mingea în plasă: a finalizat cu călcâiul, procedeu care i-ar face invidioşi şi pe cei mai tehnici jucători din fotbalul european.

Golul marcat în derby-ul cu U Cluj este al patrulea reuşit de Krasniqi de când a ajuns sub comanda lui Dan Petrescu, la CFR Cluj.

Ulterior, campioana a mai lovit odată, prin Manea, care a transformat şi el un penalty, fără emoţii.

Astfel, la pauză s-a intrat cu CFR Cluj având un avantaj de trei goluri, iar U, de nerecunoscut după ce a ”zburdat” în etapa trecută cu Farul.

Afla mai multe despre: cfr cluj u clujkrasniqi 

viewscnt
Articole similare