You are here:

„Este unul dintre cei mai corecţi oameni!” Antrenorul din Superligă lăudat de Basarab Panduru

„Este unul dintre cei mai corecţi oameni!” Antrenorul din Superligă lăudat de Basarab Panduru
Comentarii

Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă despre Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

Basarab Panduru a numit cel mai corect antrenor din Superliga României

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, primul meci din noul sezon al Superligii. În deplasarea de la Sibiu, cei de la Hermannstadt le-au ţinut piept oltenilor şi au obţinut un punct. Gâlcă nu l-a băgat titular pe Mitriţă, iar după meci a avut un discurs în forţă, spunând că el este autoritatea principală în vestiar.

Basarab Panduru şi Constantin Zotta au analizat la Prima Sport caracterul lui Costel Gâlcă şi au ajuns la o concluzie clară: Este printre cei mai corecţi oameni din fotbalul românesc.

Constantin Zotta: „În piaţă se ştie cine este Gâlcă şi se ştie care este comportamentul lui Gâlcă.”

Basarab Panduru: „Gâlcă este unul dintre cei mai corecţi oameni. Niciodată să nu pui la îndoială corectitudinea lui. Este unul dintre cei mai corecţi oameni. Este prietenul meu şi vă pot spune că este unul dintre cei mai corecţi oameni.”

Ce a spus Costel Gâlcă după Hermannstadt - Universitatea Craiova

„În prima repriză am jucat foarte slab. Hermannstadt a fost bună, putea să şi marcheze. În partea a doua ne-am organizat mai bine, am fost mai intenşi, am vrut mai mult, ne-am creat ocazii de gol. Păcat că nu am putut să marcăm. Trebuie să avem mai mult timp, avem nevoie să fim mai constanţi în joc.

(n.r. despre Mitriţă) Sunt jucători care trebuiau să fie titulari, nu au făcut toate antrenamentele în pregătire şi nu sunt 100% fizic. Aşa că nu am nimic de comentat. Jucătorii e bine să aibă personalitate şi să şi-o arate în teren. În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate.

Mă aştept de la echipa mea să arătăm din ce în ce mai bine, să aducem jucătorii la un nivel de pregătire mult mai bun. Sper să mai vină jucători”, a declarat Gâlcă, după meci, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: basarab pandurucostel galcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare