Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Eu bag atâţia bani...”. Nelu Varga pune piciorul în prag după ce CFR a ajuns la al patrulea meci fără victorie! Ce schimbări va face din iarnă

”Eu bag atâţia bani...”. Nelu Varga pune piciorul în prag după ce CFR a ajuns la al patrulea meci fără victorie! Ce schimbări va face din iarnă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu a reuşit să câştige nici măcar împotriva echipei lui Mircea Rednic, UTA Arad, scor 0-0.

În pauza competiţională în care naţionalele au jucat meciurile din preliminarii, Andrea Mandorlini n-a avut linişte. Conform ultimelor informaţii, Adrian Mutu ar putea fi alesul lui Nelu Varga pentru banca lui CFR Cluj, în cazul în care antrenorul italian nu reuşeşte să producă rezultatele dorite. Remiza de ieri din Gruia, împotriva UTA-ei, a agitat şi mai tare spiritele în Ardeal.

Ioan Varga, finanţatorul lui CFR Cluj, a ieşit să lămurească situaţia din Gruia, după ultimele zvonuri. 

  • CFR Cluj a încheiat la egalitate cu UTA, scor 0-0, într-un meci din etapa a 17-a din Liga 1. Clujenii au ratat şansa de a urca pe primul loc şi pot pierde chiar şi locul secund.

„Nu sunt dezamăgit. Suntem în grafic şi luptăm în continuare pentru titlu. O să îşi revină şi băieţii accidentaţi şi lucrurile se vor schimba în bine. Cu Mandorlini nu am nimic. Având în vedere ce revoluţie a fost în vară, nu are ce să mă nemulţumească. Omul îşi face treaba, echipa joacă un alt fotbal faţă de anii trecuţi.

I-am pus ca obiectiv reconstrucţia echipei şi titlul. La mine nu există an fără să îmi doresc titlul. Nu bag atâţia bani fără să am acest obiectiv. Şi cred că suntem în grafic. În play-off contează ce facem. Acolo trebuie să fim la nivel maxim”, a spus Ioan Varga, finanţatorul lui CFR Cluj, potrivit Prosport. 

Varga are o listă de reproşuri şi pentru jucătorii de la CFR, motiv pentru care anunţă schimbări din iarnă. 

”Sunt vreo 2-3 de care sunt nemulţumit, dar o să fac nişte schimbări în iarnă. Aducem încă doi jucători de atac. Sunt nemulţumit doar de faptul că se accidentează foarte mulţi şi foarte des. Am înţeles că au venit pe rând şi că nu au făcut toţi pregătirea aşa cum trebuia în vară. Mă bazez că asta nu se va mai întâmpla după pregătirea de iarnă”, a mai declarat patronul.

Varga, de partea lui Mandorlini în conflictul cu Deac

”Sunt de partea antrenorului. Normal că i-am dat dreptate şi lui, dar noi suntem o echipă şi nu jucătorul contează. La mine contează echipa. Nu facem partipriuri. Jucătorul funcţionează doar cu grupul, cu echipa. E importantă omogenitatea şi forţa grupului. Nu văd nici o problemă cu Deac. El a discutat cu antrenorul şi a înţeles situaţia. Este un băiat de mare caracter”, a conchis Varga. 

 

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare