You are here:

„Eu cred că pleacă!” Zotta lansează bomba în startul Superligii: „Sper să audă conducerea acest mesaj disperat”

„Eu cred că pleacă!” Zotta lansează bomba în startul Superligii: „Sper să audă conducerea acest mesaj disperat”

Hermannstadt​

Comentarii

Constantin Zotta este de părere că Marius Măldărăşanu va pleca de la Hermannstadt, în cazul în care conducerea nu-i va oferi susţinere.

Costel Zotta a numit antrenorul care şi-ar putea da demisie în startul Superligii

Fostul arbitru a auzit discursul lui Măldărăşanu după meciul dintre Hermannstadt şi Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 0-0, şi a ajuns la o concluzie dură: tehnicianul sibienilor este hotărât să plece de la club.

„Eu cred că pe Măldă la Sibiu nu-l prinde nici geaca. Eu cred că pleacă el, altfel nu ar fi avut un asemenea discurs. Se pare că are şi o clauză. Cu siguranţă are oferte. Dacă se va întâmpla asta, să plece, va fi o mare pierdere pentru Sibiu şi ar fi păcat.

Cred că cei de acolo ar trebui să-i audă acest mesaj disperat şi să-l susţină pentru că a făcut ceva extraordinar acolo, mai ales acum că lumea a început să vină la stadion”, a spus Costel Zotta, la Prima Sport.

Ce a declarat Marius Măldărăşanu după egalul cu Universitatea Craiova

”Cred că este un rezultat echitabil pentru că prima repriză a fost a noastră ca joc, ca ocazii. A doua repriză a fost a lor. Am suferit şi la bancă. Mitriţă a intrat şi este un jucător care poate face diferenţă. Căbuz şi-a făcut treaba.

Avem foarte mult de muncă. Toţi ne pregătim de prima etapă. Avem probleme din punct de vedere al lotului. Lumea nu înţelege. Eu nu mă uit la buletin că are 34 de ani. Jucătorii tineri cresc cu jucători cu experienţă.

Aşa nu se poate. Am vrut jucători, dar nu au fost aduşi. Va fi dificil, suntem conştienţi. Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul turului. Îmi este foarte greu. Mă gândesc şi la mine că am stat aici când a fost depunctarea şi când s-au vândut jucători.

Săptămâna viitoare va fi una de gânduri. Suntem realişiti. Lumea se gândeşte la play-off. Ne batem la retrogradare. Asta e realitatea. Am tot cerut jucători. Vreau jucători care vin la Hermannnstadt.

Sunt dezamăgit normal pentru că ai mei erau bucuroşi pentru 0-0. Viitorul nu sună bine. Mi-am dorit jucători de la început. Înţeleg că este nevoie de bani.

Trebuie să mă înţeleagă şi lumea pe mine. Trebuie să echilibrăm un pic balanţa. Mă gândesc şi la jucători. O să fie greu. Încerc să fac tot ce pot”, a declarat Măldărăşanu, după meci, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marius maldarasanucostel zottahermannstadt 

viewscnt
Articole similare