You are here:

Alertă! Antrenorul ameninţă cu plecarea chiar la debutul Superligii: ”Mă gândesc şi la mine”. Săgeţi spre conducere: ”Aşa nu se poate”

Alertă! Antrenorul ameninţă cu plecarea chiar la debutul Superligii: ”Mă gândesc şi la mine”. Săgeţi spre conducere: ”Aşa nu se poate”galerie foto

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărăşanu (49 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri contra celor de la Universitatea Craiova.

Meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a noului sezon din Superliga României.

Măldărăşanu ar putea pleca de la Hermannstadt chiar la debutul Superligii

La finalul meciului, Marius Măldărăşanu a tras un semnal puternic de alarmă cu privire la situaţia în care a ajuns Hermannstadt în acest sezon.

Antrenorul sibienilor a anunţat, în mod categoric, că obiectivul pentru actuala stagiune din Superliga României este salvarea de la retrogradare, nicidecum accederea în play-off.

Mai mult, Măldărăşanu s-a arătat dezamăgit şi de atitudinea jucătorilor săi, care se bucurau pentru un egal, şi a cerut conducerii întăriri pentru echipa sa. Dar acesta a dat de înţeles şi că ar putea pleca de la Hermannstadt în perioada imediat următoare.

”Cred că este un rezultat echitabil pentru că prima repriză a fost a noastră ca joc, ca ocazii. A doua repriză a fost a lor. Am suferit şi la bancă. Mitriţă a intrat şi este un jucător care poate face diferenţă. Căbuz şi-a făcut treaba.

Avem foarte mult de muncă. Toţi ne pregătim de prima etapă. Avem probleme din punct de vedere al lotului. Lumea nu înţelege. Eu nu mă uit la buletin că are 34 de ani. Jucătorii tineri cresc cu jucători cu experienţă.

Aşa nu se poate. Am vrut jucători, dar nu au fost aduşi. Va fi dificil, suntem conştienţi. Anul trecut am pierdut trei jucători pe parcursul turului. Îmi este foarte greu. Mă gândesc şi la mine că am stat aici când a fost depunctarea şi când s-au vândut jucători.

Săptămâna viitoare va fi una de gânduri. Suntem realişiti. Lumea se gândeşte la play-off. Ne batem la retrogradare. Asta e realitatea. Am tot cerut jucători. Vreau jucători care vin la Hermannnstadt.

Sunt dezamăgit normal pentru că ai mei erau bucuroşi pentru 0-0. Viitorul nu sună bine. Mi-am dorit jucători de la început. Înţeleg că este nevoie de bani.

Trebuie să mă înţeleagă şi lumea pe mine. Trebuie să echilibrăm un pic balanţa. Mă gândesc şi la jucători. O să fie greu. Încerc să fac tot ce pot”, a declarat Măldărăşanu, după meci, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: marius maldarasanusuperligahermannstadt 

viewscnt
Articole similare