Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a comentat transferul lui Alexandru Işfan la Universitatea Craiova: ”A jucat 45 de minute!”

Eugen Neagoe a comentat transferul lui Alexandru Işfan la Universitatea Craiova: ”A jucat 45 de minute!”
Comentarii

Eugen Neagoe a vorbit despre Alexandru Işfan, jucător transferat recent de echipa din Bănie.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, marţi, cu scorul de 3-1, echipa Kecskeméti TE, într-un meci amical disputat în stagiul din Antalya.

Golurile craiovenilor au fost marcate de Roguljic (48), Silva (50) şi Rivaldinho (90), în timp ce pentru unguri a punctat Hadaró (50).

Eugen Neagoe a explicat ce l-a mulţumit după victoria din ultimul meci amical. De asemenea, el a vorbit şi despre Alexandru Işfan, jucător transferat recent de olteni. 

El susţine că jucătorul se va integra. De asemenea, Neagoe speră ca Alexandru Işfan să ajungă la naţionala mare. 

”Ne-am atins scopul. A fost un antrenament reuşit. Primul joc al nostru din 2023, dar băieţii, în mare, s-au achitat de sarcini. A fost până la urmă un antrenament reuşit. Au fost foarte multe momente când am făcut un joc aşa cum ne dorim.

Am făcut un joc ofensiv, am stat mult în terenul adversarului, am făcut presing, am recuperat multe mingi în terenul lor, ne-am creat multe ocazii de a marca. Chiar dacă am marcat trei goluri cred că puteam să marcăm mai multe împotriva unei echipe bune de prima ligă.

Este pe locul 2 în Ungaria. Băieţii au făcut un efort mare, aşa cum le-am cerut, au fost foarte serioşi, a fost un joc frumos cred eu”, a declarat Eugen Neagoe.

Ce spune Eugen Neagoe despre Alexandru Işfan

”Ne dorim să arătăm mai bine decât am arătat în această seară, în primul joc de pregătire. Ne dorim să arătăm foarte bine în campionat Sigur (n.r. mulţumit de Işfan?).

Este primul lui joc, a jucat 45 de minute aşa cum le-am dat la toţi jucătorii. Uşor, uşor se va integra. Este un jucător cu calităţi foarte bune, un jucător tânăr, face parte din naţionala de tineret. Sper că prin evoluţiile lui să ajungă la prima reprezentativă”, a mai afirmat Neagoe.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-işfan-eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare