You are here:

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Mihai Stoica a plecat de la FCSB. De ce a renunţat la banii lui Becali: "Altceva nu e!"

EXCLUSIV | Adevăratul motiv pentru care Mihai Stoica a plecat de la FCSB. De ce a renunţat la banii lui Becali: "Altceva nu e!"

FCSB

Comentarii

După plecarea lui Bogdan Andone, în urma înfrângerii cu Alashkert, FCSB a mai primit o nouă lovitură în această săptămână. Mihai Stoica şi-a dat demisia, iar Dumitru Dragomir e sigur că fostul director sportiv al roş-albaştrilor are o altă ofertă de la un club mult mai puternic decât vicecampioana României.

"Nu am înţeles manevra asta, strategia asta a lui MM. Cred că are vreo propunere de afară, din străinătate, că altfel nu-mi explic cum să plece de la măcelărie. Să dea Dumnezeu să fie ca domnul Becali şi FCSB să producă surpriza în Europa. Eu nu cred. El e mai credincios ca mine, aşa că s-ar putea să aibă dreptate" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Mihai Stoica a plecat de la FCSB. Becali n-a putut să-l oprească

Imediat după înfrângerea surprinzătoare suferită în faţa lui Alashkert, scor 2-3, în manşa a doua din turul doi preliminar al Europa League, odată cu plecarea lui Bogdan Andone, Mihai Stoica a vrut şi el să demisioneze de la FCSB. Becali a făcut tot posibilul să-şi ţină directorul sportiv la echipă, însă, după doar câteva zile, patronul roş-albaştrilor a declarat că MM Stoica a părăsit vicecampioana României.

”Meme a plecat şi el. E prietenul meu, dar a plecat. Nu putem numi demisia. A zis că o perioadă vrea să se retragă. Vrea o perioadă de linişte, de relaxare. Nu mai stă pe bancă. El nu mai vrea. Nu se mai duce în cantonamente" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare