Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ important pentru fanii dinamovişti. Răzvan Zăvăleanu a răbufnit după anunţul falimentului echipei: "E o mare prostie. Nu închidem poarta"

EXCLUSIV | Anunţ important pentru fanii dinamovişti. Răzvan Zăvăleanu a răbufnit după anunţul falimentului echipei: "E o mare prostie. Nu închidem poarta"
Comentarii

Răzvan Zăvăleanu dă asigurări că Dinamo va juca în Liga a II-a chiar şi fără un investitor.

Îngropaţi în datorii, dinamoviştii nu vor să audă de faliment. Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, i-a asigurat pe fanii "câinilor" că echipa nu va intra în faliment la finalul acestei săptămâni, aşa cum s-a tot zvonit în ultima perioadă.

"E o prostie mai mare decât cel care a scris-o. Şi ar trebui ca oamenii respectivi să se informeze jurnalistic de la oamenii care le pot spune nişte chestii. E o prostie. Nu am pretenţia să te informezi din trei surse, aşa cum cred că se învaţă la Facultatea de Jurnalism, dar măcar să vorbeşti cu cine trebuie, nu să vorbeşti tu în numele persoanei respective.

Se va merge între a identifica un investitor care să rezolve toate lucrurile, ceea ce ar fi extraordinar, şi a merge în continuare, cu greutăţi, dar a merge mai departe. Iar de aici până să spui că Dinamo închide vineri poarta... Asta e cu totul o altă discuţie. Este greu, ne străduim, avem resursele necesare să continuăm activitatea şi nu putem spune că, dacă nu vine un investitor, închidem poarta. Vedem ce se mai întâmplă" , a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Orange Sport.

Dinamo a efectuat vizita medicală

23 de jucători de la Dinamo au fost prezenţi la vizita medicală. Liga a II-a va lua startul în data de 6 august.

La acţiunea de joi dimineaţă au fost prezenţi inclusiv cei trei nou-veniţi, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Valentin Lazăr, dar şi Neluţ Roşu, care urmează să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare.

Lotul actual al echipei Dinamo este următorul:

  • Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu (portari)
  • Răzvan Patriche, Marco Ehmann, Alin Dudea, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Alin Demci, Mario Zamfir, Andrei Stelea (fundaşi)
  • Ahmed Bani, Antonio Borduşanu, Valentin Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Geani Creţu, Cristian Ionescu, Andrei Florescu, David Ţone, Mario Şutru (mijlocaşi)
  • Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu (atacanţi).

Dinamo Bucureşti va disputa sâmbătă, la Slobozia, un amical împotriva echipei Unirea Slobozia.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare