Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru s-a luat de tinerii din Liga I. Patru jucători au fost puşi la zid: ”Au alte preocupări. Îşi pregătesc şortul, tricoul înainte de meci”

EXCLUSIV Basarab Panduru s-a luat de tinerii din Liga I. Patru jucători au fost puşi la zid: ”Au alte preocupări. Îşi pregătesc şortul, tricoul înainte de meci”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru s-a luat de tinerii din Liga I. Principalii vizaţi au fost: Cristi Dumitru, Alexandru Işfan, Valentin Costache şi Claudiu Petrila.

EXCLUSIV Basarab Panduru s-a luat de tinerii din Liga I. Patru jucători au fost puşi la zid: ”Au alte preocupări. Îşi pregătesc şortul, tricoul înainte de meci”.

Fotbalul românesc e departe de rezultatele din urmă cu 20 de ani, când ”tricolorii” reuşeau calificări pe bandă rulantă la Cupa Mondială şi UEFA EURO, ba chiar reuşeau victorii mari, contra Argentinei, Angliei sau remize cu Italia şi Franţa.

În ciuda faptului că fotbalul românesc este clar în cădere liberă din perspectiva performanţelor, cluburile din România încă produc talente! 

În ultima perioadă au scos capul la suprafaţă jucători importanţi precum Octavian Popescu, Jovan Markovic, Ştefan Baiaram, David Miculescu, Claudiu Petrila, Enes Sali sau Rareş Ilie. Lista e lungă. Mulţi însă se pierd pe drum. Fapt ce l-a scos din sărite pe Basarab Panduru. 

Basarab Panduru s-a luat de tinerii din Liga I care au alte preocupări mai puţin fotbalul. Principalii vizaţi au fost: Cristi Dumitru, Alexandru Işfan, Valentin Costache şi Claudiu Petrila. 

”Eu le-am atras atenţia de un an, doi ani de zile le zic la câţiva jucători aveti grijă că nu e bine, nu arătaţi bine fizic. Dacă înţeleg bine, dacă nu... nu. Eu nu il vâd pe Cristi Dumitru bine fizic. E păcat de un jucător care are calitate, dar nu produce absolut nimic. Cum e păcat şi de Işfan, care am spus că are un un talent, dar la inceput de meci el îşi pregăteşte şortul, tricoul, are alte preocupări nu cu fotbalul. I-am spus bă ai grija!

Poţi ajunge mare fotbalist, dar dacă nu înţelege şi are alte preocupări. Aşa cum am zis acum ceva timp şi de Costache, bă ai grijă că nu e bine ce faci, Uite a ajuns să stea în tribună!

Acum zic de Petrila, băi vezi că nici la tine ceva nu e în regulă, dacă Petrescu a început să joace cu Bîrligea, extremă stângă care nu are nicio treabă doar pentru că se antrenează mai bine ca tine! Dar eu trag un semnal de alarmă pentru că sunt jucători tineri pe care vreau să îi ajut! Că nu aşa se face treabă, nu aşa se ajunge fotbalist mare”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

Basarab Panduru, impresionat! Fotbalistul care i-a atras atenţia: "Pare că ştie ce trebuie să facă!". L-a comparat cu un jucător legendar | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: basarab pandurucristi dumitruclaudiu petrilavalentin costache 

viewscnt
Articole similare