Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cât de grave sunt problemele financiare de la CFR Cluj. Explicaţiile lui Cristi Balaj

EXCLUSIV | Cât de grave sunt problemele financiare de la CFR Cluj. Explicaţiile lui Cristi Balaj

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj a fost întrebat despre problemele financiare cu care se confruntă CFR Cluj.

CFR Cluj a dominat fotbalul românesc în ultimii 5 ani, dar aceste performanţe n-au fost suficiente pentru a echilibra bugetul clubului.

Campioana României are întârzieri la salarii şi s-a zvonit că şefii clubului iau din nou în calcul insolvenţa. Cristi Balaj a explicat cum este situaţia financiară a clubului.

Cât de grave sunt problemele financiare la CFR Cluj

CFR Cluj a avut un sezon dezamăgitor în cupele europene. Eliminată din preliminariile Champions League şi din Europa League, campioana României s-a bucurat de plasa de siguranţă numită grupele Conference League.

Însă şi aici a avut mari probleme. CFR Cluj n-a reuşit să se califice dintr-o grupă accesibilă, din care mai fac parte AZ Alkmaar, Jablonec şi Randers.

Sezonul foarte slab din cupele europene a însemnat şi bonusuri mult mai mici decât cele aşteptate iniţial. Acest lucru a afectat şi situaţia financiară a echipei.

La CFR există întârzieri la salarii şi a apărut zvonul că şefii clubului ar vrea să bage echipa în insolvenţă. Cristi Balaj, preşedintele echipei din Gruia, spune însă că situaţia nu este atât de gravă.

Fostul mare arbitru internaţional susţine că deja au fost achitate câteva dintre restanţe şi, în perioada următoare, CFR Cluj va face noi plăţi în conturile datoriilor pe care lea re.

”(Sunt probleme grave cu banii?) Grave nu sunt, există întârzieri, am avut zilele trecute, era vorba de un salariu, acum, fiind data de 25 (n.r. joi), a intrat al doilea.

Se vor plăti în viitorul apropiat un salariu, anumite cheltuieli care... şi eşalonări, care trebuie şi ele achitate. Acei jucători pe care îi plătim în acest moment, suma salariilor pe un an de zile reprezintă exact diferenţa aceasta care apare ca întârziere”, a dezvăluit Cristi Balaj la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare