adplus-dvertising
You are here:

O nouă super forţă în Liga 1? Ar urma să facă cele mai tari transferuri din această iarnă: ”Ce, nu poate să ia titlul?”

O nouă super forţă în Liga 1? Ar urma să facă cele mai tari transferuri din această iarnă: ”Ce, nu poate să ia titlul?”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a afirmat că ar fi interesat să vândă FCSB şi să preia altă echipă din România, iar acum a dezvăluit ce formaţie are în vizor.

Plecarea lui Edi Iordănescu nu le-a picat bine fanilor FCSB-ului, care au fost revoltaţi că patronul echipei a revenit la vechile obiceiuri.

Becali l-a făcut praf pe Budescu public şi a criticat dur jocul echipei, fapt ce l-a făcut pe fostul tehnician să îşi ceară drepturille şi, implicit, clauza de 500.000 de euro din contract.

Acea clauză avea scopul de a îl preveni pe Gigi Becali din a face şi a spune ce vrea, însă, în final, tot latifundiarul a ieşit învingător din situaţie.

Iordănescu jr. a plecat cu mâna goală de la FCSB, iar Toni Petrea a revenit pe bancă, la şase luni de când părăsise iniţial echipa, după ratarea campionatului.

Tot haosul acesta i-a înfuriat pe suporteri, iar, după câteva contre cu Becali prin presă, s-a ajuns la concluzia că fanii ar putea cumpăra echipa cu 10 milioane de euro.

În acel preţ, desigur, nu sunt incluşi jucătorii, deşi patronul nu a clarificat exact ce ar obţine suporterii dacă ar deveni noii proprietari ai FCSB-ului.

Planul lui Becali ar fi să plece cu toţi jucătorii săi la o altă echipă din Liga 1, unde poate acţiona cum consideră, fără a fi atacat de fani.

Echipa pe care plănuieşte să o preia Gigi Becali după ce vinde FCSB

S-a vorbit despre varianta Academica Clinceni, din Liga 1, şi Unirea Constanţa, din Liga 2, echipe ce au strânse legături cu Becali.

Formaţia ilfoveană a fost finanţată de latifundiar înainte de promovarea în Liga 1, în timp ce echipa ce a luat locul Farului în Liga 2 are o multitudine de juniori ai FCSB-ului în lot, sub formă de împrumut.

Însă, patronul FCSB-ului a numit o altă formaţia ca cea unde s-ar duce când, sau dacă, ar vine FCSB-ul şi vrea să o transforme într-una dintre super forţele din Liga 1.

Una dintre revelaţiile actualului sezon, FC Voluntari ar fi echipa aflată în vizorul lui Gigi Becali, care este de părere că formaţia ilfoveană are deja bazele necesare pentru performanţă în Liga 1.

Eu iau 10 milioane şi iau şi jucătorii. Mă duc la Voluntari, ce, nu poate să ia titlul Voluntariul? Intră în play-off Voluntari”, a declarat Gigi Becali, pentru as.ro.

Dacă s-ar duce în iarnă la formaţie ilfoveană, latifundiarul ar face cele mai incredibile ”transferuri” văzute într-o singură perioadă de mercato în Liga 1, doar prin a îşi muta jucătorii la Voluntari.

În plus, în funcţie de înţelegerea la care ar ajunge cu Consiliul Judeţean, Becali ar putea păstra şi din jucătorii deja prezenţi la Voluntari pe care îi doreşte.

viewscnt
Articole similare