You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu şi Basarab Panduru au rămas fără cuvinte după transferul lui Dennis Man: "Mă surprinde suma. Nu-l ştie nimeni pe jucător"

EXCLUSIV | Cornel Dinu şi Basarab Panduru au rămas fără cuvinte după transferul lui Dennis Man: "Mă surprinde suma. Nu-l ştie nimeni pe jucător"

FCSB

Comentarii

Plecarea lui Dennis Man la Parma a surprins pe toată lumea în special prin suma de transfer pe care clubul din Serie A o plăteşte pentru mijlocaşul de 22 de ani.

Prezenţi în studioul Telekom Sport, Basarab Panduru şi Cornel Dinu au fost surprinşi şi ei de cele 11 milioane de euro plătite de Parma către FCSB.

"Este o sumă care dă de gândit. Şi în condiţiile acestea de pandemie, şi în condiţiile fotbalului românesc, să iei o asemenea sumă de bani, e o reuşită. Oferta cea mai bună a fost cea pe care Gigi a acceptat-o. Şi se pare că oferta de la vărul său a fost mai bună decât cea de la sora sa, Anamaria Prodan. Operaţiunea în sine seamănă în mare măsură cu operaţiunea Mihăilă. Cam la fel s-a făcut. Eu cred că aici a contat pe undeva şi faptul că mai există un român acolo" , a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

"Mă surprinde această sumă. Este foarte mare şi aici vorbim totuşi de un jucător necunoscut. Lumea nu îl cunoaşte pe Man, nu are de unde să îl cunoască. Man joacă într-un campionat la care nu se uită nimeni din afară, neinteresant pentru marile forţe. Aşa pare la prima vedere. Man nu este jucător de naţională, Man este un jucător de Sub-21, dar dacă îţi aminteşti de Campionatul European de tineret, a fost cel mai slab jucător al nostru.

Mă surprinde că vine o echipă din Italia şi ia un jucător necunoscut cu această sumă, un jucător care dă goluri în campionatul din România şi care dă nişte goluri cu Backa Topola. În rest nu dă niciun gol pe care să îl vezi, nu joacă cu nicio echipă importantă ca să îl analizezi, nu are în faţă niciun jucător puternic, ca să îl analizezi, să vezi cum se descurcă. 

Totuşi, se dau 11 milioane. Trebuie felicitaţi oamenii care au făcut acest transfer. Mi se pare din cale afară... Nu credeam că se va ajunge niciodată la banii aceştia. FCSB nu mai câştigă campionatul de cinci ani de zile, da? Mă întreb dacă FCSB lua campionatul în ultimii doi ani, pentru că avea echipă de câştigat campionatul, jucătorul evolua în Champions League, juca la echipa naţională automat, cât ar fi valorat Dennis Man?" , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare