Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Critici dure pentru Dică: "Dacă avea puţin simţ al măsurii, îşi termina şcoala. FCSB e o pălărie prea mare pentru el!"

EXCLUSIV | Critici dure pentru Dică: "Dacă avea puţin simţ al măsurii, îşi termina şcoala. FCSB e o pălărie prea mare pentru el!"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, consideră că Nicolae Dică trebuia să îşi termine şcoala de antrenori înainte să preia conducerea tehnică a echipei FCSB.

Expertul Telekom Sport susţine că gruparea finanţată de George Becali reprezintă "o pălărie prea mare" pentru tehnicianul în vârstă de 38 de ani.

"La Piteşti, a fost şi liga a treia acolo, să nu uităm. Nu compari liga a treia cu Steaua. Şi doi, la Piteşti, Dică a făcut cum a crezut. A promova de la liga a treia la liga a doua e o bagatelă. Dică, dacă avea puţin simţ al măsurii şi al propriei valori, în primul rând îşi termina şcoala. Eu nu sunt de acord, absolut deloc, cu antrenorii făcuţi la apelul de seară şi promovaţi direct la echipe de Liga 1 fără să-şi facă şcoala. Acea şcoală, dacă se face unde trebuie, îţi dă multe elemente care te întăresc. Dar aşa, deodată... Vii direct în Liga 1, la Steaua... E pălărie mare! Nu-l judec, mi-e simpatic, probabil va fi antrenor bun", a spus Marius Stan, la Telekom Sport.

FCSB a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, de CSM Poli Iaşi, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. În urma acestei înfrângeri, echipa pregătită de Nicolae Dică a ratat revenirea pe primul loc şi, cu două etape înainte de final, ocupă locul secund, la un punct în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dicafcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare