You are here:

EXCLUSIV | Dat afară de Becali, Dică îi pune pe masă următorul mare transfer patronului FCSB: "E de viitor! Am referinţe bune despre el"

EXCLUSIV | Dat afară de Becali, Dică îi pune pe masă următorul mare transfer patronului FCSB: "E de viitor! Am referinţe bune despre el"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, rămâne preocupat de situaţia în care se află vicecampioana en titre a Ligii 1.

Deşi FCSB nu a adus nici în această iarnă vreun fundaş central, Iulian Cristea de la Gaz Metan Mediaş urmând să ajungă abia în vară, Nicolae Dică este de părere că Mihai Teja nu are de ce să îşi facă griji.

"În afară de cei doi, Bălaşa şi Planic, mai sunt Filip şi Marko Momcilovic care pot juca fundaşi centrali. I-am folosit şi eu pe acea poziţie şi chiar au dat un randament bun. Cred că la ce a văzut şi el (n.r. Mihai Teja) în această perioadă, s-a decis să nu mai aducă un fundaş central. Când am fost acolo eu am spus că mi-aş mai dori un fundaş central care să le facă concurenţă celor doi, lui Bălaşa şi lui Planic. Sunt doi fotbalişti foarte buni, Bălaşa este jucător de echipa naţională şi trebuie să aduci un jucător care să fie cel puţin la nivelul lor sau chiar peste ei.

(n.r. - Momcilovic) nu a jucat foarte mult, dar dacă va juca mai multe meciuri pe acea poziţie, va putea deveni un fundaş central foarte bun.

Chiar şi Pintilii poate fi a treia soluţie pentru postul de fundaş central. Gândiţi-vă că eu am jucat la un moment dat cu Filip şi cu Junior Morais fundaşi centrali", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Fostul tehnician al FCSB-ului a vorbit şi despre fundaşii centrali Adrian Rus şi Alexandru Paşcanu, de la Sepsi, respectiv Leicester City. Pe cel din urmă Dică recunoaşte că nu l-a văzut la lucru la nivel de seniori, însă pentru Rus are doar cuvinte de laudă şi crede că ar fi un transfer important pentru Becali.

"Sunt tineri şi de viitor. Pe Paşcanu l-am văzut doar la naţionala de tineret, nu l-am văzut la seniori. Am vorbit despre el şi cu Cosmin Contra şi cu Mirel, iar referinţele sunt bune despre el. Rus a avut o perioadă grea la început, apoi a început să joace. Interesant este că în ultima perioadă el a jucat mijlocaş central", a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: dicabecalitransfer 

viewscnt
Articole similare