Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discursul lui Rădoi de după victoria cu Sepsi, lăudat: "Rişti să cazi în capcana ignoranţei"

EXCLUSIV | Discursul lui Rădoi de după victoria cu Sepsi, lăudat: "Rişti să cazi în capcana ignoranţei"
Comentarii

Invitat la Orange Sport, Ovidiu Burcă (42 de ani) a lăudat discursul lui Mirel Rădoi, antrenorul de la U Craiova, după victoria obţinută cu Sepsi, 1-0 în deplasare. Burcă a spus că Rădoi nu a picat "în capcana ignoranţei".

Mirel Rădoi (42 de ani), antrenorul de la U Craiova, a recunoscut la finalul partidei cu Sepsi (1-0) că echipa s-a nu merita să câştige în deplasare. Invitat la Orange Sport după meci, Ovidiu Burcă a lăudat discursul lui Rădoi, din punct de vedere al corectitudinii.

EXCLUSIV | Discursul lui Rădoi de după victoria cu Sepsi, lăudat: "Rişti să cazi în capcana ignoranţei"

U Craiova a câştigat cu 1-0 la Sepsi, printr-un gol foarte frumos marcat de Bogdan Vătăjelu, deşi oltenii n-au meritat victoria. Sepsi a avut ocaziile mai multe şi mari, dar mingea n-a intrat în poarta oltenilor. La flash-interivul de după meci, Mirel Rădoi a recunoscut că echipa sa a fost inferiroară.

Ovidiu Burcă a lăudat discursul fostului selecţioner al României şi a spus că Mirel Rădoi n-a căzut "în capcana ignoranţei".

"E important să fii obiectiv şi să vezi lucrurile realist. Pentru că doar văzându-le realist poţi să evoluezi, altfel, dacă trăieşti într-o lume din asta în care ţi se pare că, la victorie, totul a fost bine rişti să cazi într-o capcană a ignoranţei", a spus Ovidiu Burcă, la Orange Sport.

Sepsi - U Craiova 0-1, în Superligă

Universitatea Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, formaţia Sepsi OSK, scor 1-0, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

Vătăjelu a înscris unicul gol al partidei de la Sf. Gheorghe. El a primit o pasă de la Baiaram şi a marcat cu un şut de la marginea careului, în minutul 58. Craiova se află la a treia victorie consecutivă şi este pe locul 4 în Superligă, cu 27 de puncte. Pentru Sepsi este a patra înfrângere consecutivă în prima divizie.

SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu (R. Varga 66), Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu - Aganovic, J. Rodriguez – Rondon (Tudorie 81), C. Matei (Achahbar 72), M. Ştefănescu (Bărbuţ 81) – Safranko. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu – Hanca Mateiu 56), Al. Creţu, Căpăţînă (Martic 71), Nistor (G. Cîmpanu 85), Vătăjelu – Rivaldinho (Markovic 84), Baiaram (Roguljic 71). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Cartonaşe galbene: M. Tamas 90+1 / Hanca 27, Arlauskis 90

Arbitri: Marian Barbu - Mircea Orbuleţ, Marius Badea – Horia Gabriel Mladinovici

Arbitri VAR: Iulian Dima - Stelian Slabu

Observator: Ioan Costin Toma

 

Afla mai multe despre: mirel radoiu craiovaovidiu burcadiscurs 

viewscnt
Articole similare