Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir are o ”favorită” în actualul sezon de Superligă: ”Nu m-aş mira să ia titlu!”

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir are o ”favorită” în actualul sezon de Superligă: ”Nu m-aş mira să ia titlu!”

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat partida cu FC Argeş din etapa cu numărul 4 din Liga I, scor 2-1.

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir are o ”favorită” în actualul sezon de Superligă: ”Nu m-aş mira să ia titlu!”

Rapidul a câştigat al treilea meci la rând în Liga 1, în timp ce argeşenii se află la al doilea eşec consecutiv în deplasare.

Dumitru Dragomir a urmărit jocul pregătit de Adrian Mutu şi are doar cuvinte de laudă pentru echipa Rapid. Dragomir o vede în stare să ia campionatul în acest nou sezon. 

”Aşa cum am mai zis şi la voi, Rapidul are un lot foarte bun, acolo în apărare sunt bătrânii care fac o treabă bună. Echipa nu este lăbărţată pe spaţii de joc, este strânsă şi asta reprezintă un avantaj. Dacă vine şi Măţan, nu vor mai avea nevoie de niciun jucător. Ăsta ştie cu mingea, driblează nu numai adversarii, ci şi galeria! Nu ar mai trebui să mire pe nimeni dacă Rapidul câştigă titlul anul acesta. Şi pentru Mutu ca antrenor ar fi o carte de vizită fantastică pentru el. Ştie să ţină vestiarul, a fost un jucător foarte mare, impune respect”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Rapid - FC Argeş 2-1, în Superligă

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sefer, în minutele 45 şi 64. Pentru oaspeţi a înscris Kait, în minutul 90+2, în propria poartă.

În minutul 79, de la rapidişti a fost eliminat Grigore.

Rapid: H. Moldovan – Morais, Săpunaru, Dr. Grigore, Fl. Ştefan – Kait, Crepulja, Al. Ioniţă (Papeau ’60) – Sefer (Pănoiu ’88), Dugandzic, V. Costache (Ciobanu ’60, Iacob ’82)).  Antrenor: Adrian Mutu.

FC Argeş: Straton – Tofan, Turda, M. Constantin, Vianna – Meza Colli (Covaci ’90), Njike (Alceus ’60) – Jakolis (Celestine ’77), Calcan (Donisa ’77), Bertrand (Garita ’60) – Işfan. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

Cartonaşe galbene: Ştefan ’23 / Tofan ’34, Prepeliţă ‘89

Arbitri: Ionuţ Coza – Mircea Mihail Grigoriu, Ferencz Tunyogi – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Radu Petrescu, Mircea Orbuleţ

Observator: Adrian Comănescu

Gică Popescu a urmărit meciul Rapid - FC Argeş! Ce l-a impresionat: ”E cel mai mare câştig”

Afla mai multe despre: dumitru dragomirrapid 

viewscnt
Articole similare