Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „E un paradox acolo, între ce aud şi văd”. O legendă a lui Dinamo e de părere că banii n-aduc fericirea în Ştefan cel Mare

EXCLUSIV | „E un paradox acolo, între ce aud şi văd”. O legendă a lui Dinamo e de părere că banii n-aduc fericirea în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se laudă cu cele mai mari salarii din campionatul românesc, dar zvonurile că fotbaliştii vechi ar avea în continuare de primit restanţe îi îngrijorează chiar şi pe cei mai mari susţinători ai echipei din Ştefan cel Mare.

Fost campion cu Dinamo în 1990, Florin Răducioiu e de părerea că discrepanţa financiară din lotul lui Cosmin Contra se reflectă în rezultatele echipei. După primele şase etape scurse din actualul sezon de Liga 1, roş-albii sunt pe locul 14, cu doar cinci puncte.

O victorie, două egaluri şi trei înfrângeri. Acesta este bilanţul de până acum al dinamoviştilor, care au şi un golaveraj negativ: şapte goluri marcate şi opt încasate.

„E un paradox acolo, între ce aud şi văd. Nu sunt foarte mulţumit de rezultate, e adevărat, pe nedrept cu FCSB, dar acel eşec cu UTA m-a dezamăgit foarte mult pentru că Dinamo nu trebuia să piardă cu o echipă nou-promovată. 

Lucrurile în interiorul clubului trebuie să fie cât mai clare şi nu trebuie să avem asemnea probleme pentru că atunci când jucătorii sunt neplătiţi, nu mai dau randamentul dorit şi e un mare măcat. Revenim la ce a fost acum un an şi nu-mi doresc”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Dinamo, regina salariilor din Liga 1 

În acest moment, lotul lui Dinamo este cotat la 13,4 milioane de euro. Cei mai bine plătiţi fotbalişti ai „câinilor roşii” sunt chiar cei veniţi în perioada de mercato recent încheiată. Aleix Garcia şi Paul Anton câştigă fiecare în jurul a 35 de mii de euro pe lună, aproape de ceo doi fiind Borja Valle, renumerat lunar cu 33 de mii de euro. 

Alţi jucători cu salarii mari de la Dinamo sunt Tomas Mejias, Janusz Gol, ambii cu câte 20 de mii de euro pe lună, Diego Fabbrini, cu 18 mii de euro pe lună şi Adam Nemec, cu 15 mii de euro pe lună. Nu la fel de bine plătiţi sunt şi jucătorii mai vechi din Ştefan cel Mare. Spre exemplu, cel mai bun fotbalist dinamovist în sezonul trecut, Deian Sorescu, încasează doar 7500 de euro pe lună.

Afla mai multe despre: dinamoraducioiu 

viewscnt
Articole similare