Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Eu apar pe locul al doilea". Cum comentează Mircea Lucescu clasarea în top 50 cei mai buni antrenori din istorie

EXCLUSIV | "Eu apar pe locul al doilea". Cum comentează Mircea Lucescu clasarea în top 50 cei mai buni antrenori din istorie
Comentarii

Lucescu, care este liber de contract acum, după despărţirea de naţionala Turciei, a fost inclus de francezi pe locul 41 în topul celor mai buni antrenori din istorie. "Il Luce", într-o intervenţie telefonică la Sport Report, a comentat poziţionarea lui în acest clasament.

"Mi se pare normal, am văzut şi eu numele acolo, e absolut normal. Sunt foarte puţini din estul Europei. Mă surprinde foarte tare poziţia lui Lobanovski. Când a ieşit afară nu a mai avut absolut niciun rezultat", au fost primele cuvinte ale lui Mircea Lucescu despre topul în care un alt român, Ştefan Kovacs, a apărut pe poziţia cu numărul 43. "Vedeţi, că nu se iau în considerare doar trofeele. Aşa, cu trofeele câştigate de Ştefan Kovacs ar trebui să fie mai în faţă".

"Dacă te uiţi pe alte siteuri, mai ales pe cel al UEFA, eu apar pe locul al doilea, ca număr de trofee. Apar pe locul trei ca număr de prezenţe în cupele europene, nu doar Champions League, şi Europa League", a spus "Il Luce" despre poziţia 41, pe care o ocupă în topul France Football. 

Întrebat dacă se aştepta în 1979 să fie inclus într-un asemenea top, răspunsul lui Lucescu a fost: "Bineînţeles că nu aş fi crezut niciodată, ţineţi cont unde eram noi în perioada aceea, ce ne deosebea de partea vestică a Europei. Noi nu ieşeam, nu aveam niciun fel de informaţie, nu vedeam niciun meci, nu vedeam antrenamente".

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare