Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, propunere pentru un jucător de 40 de ani. Mihai Stoica: ”Nu poţi să-l condamni nici pe Gigi Becali”

EXCLUSIV | FCSB, propunere pentru un jucător de 40 de ani. Mihai Stoica: ”Nu poţi să-l condamni nici pe Gigi Becali”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica spune că i-a propus unui jucător de aproape 40 de ani să joace încă in al la FCSB.

Mihai Stoica a rămas impresionat de calităţile unuia dintre cei mai buni străini care au jucat în campionatul României. Drept urmare, i-a făcut o ofertă, deşi urma să împlinească 40 de ani.

FCSB i-a făcut o propunere unui jucător de aproape 40 de ani

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin campionatul României. În plus, atenţia pe care o acorda pregătirii şi alimentaţiei i-au prelungit cariera până la aproape 40 de ani.

Mihai Stoica spune că l-ar fi dorit încă un an pe Filipe Teixeira la FCSB şi chiar i-a făcut o propunere. Ulterior, şi l-ar fi dorit în cadrul clubului.

Teixeira, acum în vârstă de 41 de ani, ar fi fost dispus să continue, dar până la urmă discuţiile nu s-au încheiat cu succes:

”Eu am propus să mai stea un an, dar... El ar mai fi vrut, dar nu a vrut Gigi atunci. Pâna la urmă, nu poţi să-l condamni nici pe Gigi, avea totuşi... făcea 40 de ani

Mi-ar fi plăcut să fi rămas în club, era al nostru. Parcă jucase toată viaţa la noi”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Format de Felgueiras, Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai interesanţi jucători care au ajuns în Liga 1. În România s-a transferat la FC Braşov, în februarie 2011, dar până atunci jucase pentru câteva echipe importante.

În 2001 a semnat cu Istres şi a mai jucat apoi pentru PSG, Leira, Coimbra, West Bromwich, Barnsley şi Metalurg Doneţk. A câştigat Cupa Franţei cu PSG şi în palmares mai are un titlu şi două Supercupe cu Astra.

În România a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, Astra şi ultima echipă din carieră a fost FCSB, de unde s-a şi retras, în vara lui 2019. 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare